Captain America 4: Harrison Ford byl oficiálně obsazen do jedné z hlavních rolí

Captain America 4: Harrison Ford byl oficiálně obsazen do jedné z hlavních rolí | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit další 1 obrázek
Po Star Wars a Indianu Jonesovi vstupuje Ford do další mega značky.

Už hezkých pár dní probíráme, že by měl Harrison Ford nahradit zesnulého Williama Hurta v roli Thaddea „Thunderbolta“ Rosse. Jestli jste stále váhali, zda zprávu vzít jako hotovou věc, tak teď už můžete. Všechny čtyři hlavní hollywoodské zpravodaje (Variety, Deadline, The Hollywood Reporter a The Wrap) potvrdily, že Ford opravdu obsazený byl.

Podle formulací, jaké v anglicky psaných zprávách padají, to vypadá, že ve snímku Captain America: New World Order Ross nebude obhlížet situaci někde zpovzdálí, jako tomu bylo například v Black Widow, ale stane se jednou z hlavních postav filmu. Fanoušci tak spekulují, zda se náhodou Ross nezmění v Red Hulka, jako je to občas v komiksech – už jen kvůli tomu, že ve snímku bude vystupovat také Samuel Sterns (Tim Blake Nelson), alias Leader. Tedy postava s Hulkem těsně provázaná, kterou jsme poprvé potkali ve stejném filmu, jako právě Rosse, ve snímku Neuvěřitelný Hulk.

Zdroje se trochu rozcházejí v tom, zda Forda uvidíme jen v New World Order, anebo i dál. The Hollywood Reporter uvádí, že bude vystupovat také v chystané týmovce Thunderbolts, Variety naopak píše, že v ní nebude. Zbylé magazíny téma Thunderbolts vynechávají. Tak či tak si Harrison zahraje minimálně v jedné marvelovce – v příštím Captainovi Amerika. Pokud někdy v Marvelu měli obavy, že samotný Anthony Mackie by nemusel film z komerčního hlediska utáhnout, tak s Fordem při ruce se šance na divácký úspěch jednoznačně zvyšují.

Julia Louis-Dreyfuss se vrací jako Valentina Allegra de Fontaine, U.S. Agent jako Wyatt Russell, Sebastian Stan jako Winter Soldier, Hannah John-Kamen jako Ghost, Florence Pugh jako Yelena Belova, Olga Kurylenko jako Taskmaster a David Harbour jako Red Guardian. Natáčení snímku odstartuje začátkem příštího roku. Scénář píše Eric Pearsons, režíruje Jake Schreier. Datum premiéry je stanoveno na 25. 7. 2024.

Jako nový Captain America se vrací Anthony Mackie. Carl Lumbly se vrací jako Isaiah Bradley, Eli Bradley jako Elijah Richardson, Tim Blake Nelson jako Leader, Danny Ramirez jako Joaquin Torres. Harrison Ford má po smrti Williama Hurta převzít roli Thunderbolta Rosse. Scénář snímku píší Malcolm Spellman a Dalan Musson. Režíruje Julius Onah. Datum premiéry je stanoveno na 2. května 2024.

Titulní foto je ilustrační - Anthony Mackie v sérii The Falcon and the Winter Soldier

Zdroje: Deadline, The Hollywood Reporter, Variety, The Wrap

Galerie: 2

Captain America 4: Harrison Ford byl oficiálně obsazen do jedné z hlavních rolí | Fandíme filmu Captain America 4: Harrison Ford byl oficiálně obsazen do jedné z hlavních rolí | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest