Ant-Man a Wasp: Quantumania – Poslední trailer je dostupný online

Ant-Man a Wasp: Quantumania – Poslední trailer je dostupný online | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 3 obrázky
Záporáci M.O.D.O.K. a Kang vystupují v Ant-Manově chystané cestě do Kvantové říše.

Třetí mravenčí film od Marvelu, Ant-Man a Wasp: Quantumania, uvedl svou první upoutávku na Comic-Conu, tu druhou na D23. V obou případech pouze pro uzavřenou společnost. Podstatná část upoutávky z D23 se teď dostala online alespoň v neoficiální formě.

Začínáme v momentě, kdy jsou hrdinové vtažení do Kvantové říše. Janet (Michelle Pfeiffer) všechny před signálem z Kvantové říše varuje, následně v ní může působit jako průvodce, protože „tam dole“ strávila mnoho let. To se projeví v momentě, kdy ji poznává postava, kterou hraje Bill Murray. V upoutávce vystupují různé stvoření říše, ukazuje se nám záporák M.O.D.O.K. i nový úhlavní nepřítel Kang, prozatím v lidské formě. Cassie (Kathryn Newton) vidíme v něčem, co vypadá jako zmenšovací oblek. A pozornost jednoznačně budí i řada postav s modrými zářivými hlavami.

Pokud už přiložené video nebude online, až se k článku dostanete, hledejte uniklou upoutávku na sociálních sítích, určitě na ni někde narazíte. Ve starším článku máme alespoň textový popis.

@joroz24 Antman and the Wasp Quantumania #marvel #antmanandthewaspquantumania #antmanandthewasp #kangtheconqueror #disney ♬ original sound - Joroz24

Ant-Man and the Wasp: Quantumania dorazí do kin 16. 2. 2023. Režíruje opět Peyton Reed, scénář napsal Jeff Loveness. V hlavních rolích se vracejí Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas a Michelle Pfeiffer. Nově je doplňují Kathryn Newton jako starší Cassie Lang a Jonathan Majors v roli padoucha Kanga Dobyvatele.

Podklady a foto: Marvel

Galerie: 4

Ant-Man a Wasp: Quantumania – Poslední trailer je dostupný online | Fandíme filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania – Poslední trailer je dostupný online | Fandíme filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania – Poslední trailer je dostupný online | Fandíme filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania – Poslední trailer je dostupný online | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest