Hot Take: The Depp/Heard Trial - První trailer je online

Hot Take: The Depp/Heard Trial - První trailer je online | Fandíme filmu
Tubi
Zobrazit další 2 obrázky
Snímek o mediálně třaskavém soudním sportu odhalil filmovou podobu podobu Johnnyho Deppa a Amber Heard.

Před několika dny jsme se dozvěděli, že 30. září bude mít premiéru film Hot Take: The Depp/Heard Trial. Ten si vzal za cíl dramatizovat události spojené se soudním sporem exmanželů Amber Heard a Johnnyho Deppa, kteří veřejně propírali svůj toxický vztah.

Už při oznámení snímku působilo dost nepravděpodobně, že by za několik málo měsíců bylo možné dát dohromady film na úrovni a odhalení obsazení obavy jen prohloubilo. Teď je tu trailer, který bohužel ukazuje, že ty obavy byly oprávněné.

Upoutávku provází dramatická hudba, celkem se podařilo trefit podobu Deppa a Heard a film se zřejmě bude snažit být přísný k oběma stranám sporu. Tam ale asi potenciální pozitiva končí. Rychle spíchnutý snímek na první pohled nemá výraznou vizuální fazonu. Snaží se nám cpát přepjaté emoce. A s veškerou úctou: Oba ústřední herečtí představitelé už na ploše minutového traileru podávají značně slabý výkon. Zvlášť Mark Hapka v roli Johnnyho místy balancuje na hraně parodie, jen aby při jakémkoliv pokusu o emoce okamžitě sklouzl k ochotnickému přednesu.

Film Hot Take: The Depp/Heard Trial dramatizuje bouřlivý vztah Johnnyho Deppa a jeho exmanželky Amber Heard v soudní síni i mimo ni, během dvouměsíčního líčení. Deppa ve snímku hraje Mark Hapka, Heard Megan Davis. Melissa Marty představuje Deppovu právničku Camille Vasquez a Mary Carrig ztvárnila Elaine Bredehoft, právničku Heard. Scénář napsal Guy Nicolucci. Režíruje Sara Lohman. Datum premiéry je stanoveno na 30. září. Film vzniká primárně pro americkou službu Tubi, zprávy o oficiálním uvedení v dalších regionech zatím nemáme.

Podklady a foto: Tubi

Galerie: 3

Hot Take: The Depp/Heard Trial - První trailer je online | Fandíme filmu Hot Take: The Depp/Heard Trial - První trailer je online | Fandíme filmu Hot Take: The Depp/Heard Trial - První trailer je online | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest