Celovečerní film zdramatizuje soud Amber Heard a Johnnyho Deppa

Celovečerní film zdramatizuje soud Amber Heard a Johnnyho Deppa | Fandíme filmu
FilmDistrict
Zobrazit další 4 obrázky
Dokončení hraného snímku na motivy jarních událostí je až překvapivě blízko.

Soudní řízení mezi Johnnym Deppem a Amber Heard k sobě stahovalo pozornost jako černá díra. Ačkoliv se děla v dubnu a květnu spousta důležitějších i zajímavějších věcí, spousta lidí hltala doslova v přímém přenosu nejnovější pikantní odhalení, která během soudu vyplula na povrch.

Když k celé věci zkusíme přistoupit alespoň trochu citlivěji, sledovala část veřejnosti jako dobrou zábavu spor dvou lidí, kteří by zjevně oba potřebovali odbornou pomoc. No a při cynickém pohledu na věc je zarážející, kolik emocí a zájmu dokázali sledující investovat do veřejného poštěkávání dvou milionářů ze zábavního průmyslu.

Každopádně se kolem případu rozjel obří mediální humbuk a ten teď bude pokračovat, protože už 30. září bude uvedený snímek Hot Take: The Depp/Heard Trial, který dvouměsíční soudní líčení dramaticky zpracovává. Film vzniká pro službu Tubi, která je v Česku dostupná jedině přes VPN, ale lze čekat, že snímek s takhle pikantním tématem bude na mezinárodním trhu horkým zbožím a dříve či později jej někdo zakoupí do oficiální české distribuce.

Deppa ve snímku hraje Mark Hapka, Heard Megan Davis. Melissa Marty hraje Deppovu právničku Camille Vasquez a Mary Carrig hraje Elaine Bredehoft, právničku Heard. Scénář napsal Guy Nicolucci. Režíruje Sara Lohman.V galerii pod článkem si můžete porovnat ústřední protagonisty a jejich předobrazy. Podle oficiální anotace v chystané dramatizaci skutečných událostí uvidíme bouřlivý vztah Deppa a jeho exmanželky Heard v soudní síni i mimo ni, během dvouměsíčního líčení.

Ve všech směrech jde o televizní film, v pejorativním významu toho slova. Už nevýrazní herci a nezkušená režisérka nedávají velké naděje. Guy Nicolucci léta pracoval pro Conana O‘Briena a jeho noční show, takže by měl být schopný pohotově a vtipně komentovat současné události, ale nezdá se, že by měl snímek Hot Take: The Depp/Heard Trial ambice nějak rýpat do absurdity mediálního humbuku, který kolem soudního sporu panoval. Snímek se ve všech ohledech tváří jako seriózní dramatizace.

Že by šlo za čtyři měsíce od skončení skutečných událostí napsat, natočit a sestříhat opravdu kvalitní film, je samo o sobě krajně nepravděpodobné. Tohle je navíc přesně ten typ ožehavých událostí (přeci jen je středobodem všeho citlivé téma domácího násilí), které si žádají výrazný odstup, pokud je jednou bude chtít nějaký umělec zpracovat důstojně. Hot Take: The Depp/Heard Trial tak bohužel ve všech ohledech zatím působí jako laciná a vyloženě nevkusná ždímačka na peníze.

Titulní foto: Amber Heard a Johnny Depp ve filmu Rumový deník

Zdroj: TV Line

Galerie: 5

Celovečerní film zdramatizuje soud Amber Heard a Johnnyho Deppa | Fandíme filmu Celovečerní film zdramatizuje soud Amber Heard a Johnnyho Deppa | Fandíme filmu Celovečerní film zdramatizuje soud Amber Heard a Johnnyho Deppa | Fandíme filmu Celovečerní film zdramatizuje soud Amber Heard a Johnnyho Deppa | Fandíme filmu Celovečerní film zdramatizuje soud Amber Heard a Johnnyho Deppa | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest