Captain America 4: Paranoidní thriller nabídne zemitou akci

Captain America 4: Paranoidní thriller nabídne zemitou akci | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit další 1 obrázek
Nový Captain se musí naučit vést. Režisér mluví o novém záporákovi. A kdy se začne točit?

Marvel na D23 odhalil, jaké postavy potkáme v chystaném snímku Captain America: New World Order. Snímek režíruje Julius Onah, jehož si následně v zákulisí ještě odchytili novináři, aby jim prozradil o chystaném snímku něco bližšího.

Pro Collider Onah řekl, že se s Marvelem poprvé sešel už asi před deseti lety a průběžně docházelo k dalším schůzkám. V momentě, kdy se objevila možnost natáčet New World Order, do sebe všechno zapadlo a obě strany si plácly. Aktuálně probíhá preprodukce, aby se začátkem příštího roku mohlo začít natáčet. V rozhovoru pro Deadline dále řekl, že ze Sama Wilsona (Anthony Mackie) je teď vůdce. Dřív byl prostě součástí týmu, teď tým vede a musí se poprat s tím, co to pro něj znamená.

A Julius se rozpovídal také pro ComicBook.com. Pro ten řekl, že při přípravě snímku jej inspirovaly klasické paranoidní thrillery. Na Sama čekají úplně nové druhy nepřátel, což znamená, že i v akci jej uvidíme dělat věci, jaké dosud nepředvedl. Zároveň ale akce stále bude hodně zemitá, jako v předchozích filmech a minisérii, kde Sam vystupoval. Režisér naznačil, že se nevrátí pouze Isaiah Bradley (Carl Lumbly), jak bylo oznámeno na D23, ale zřejmě také jeho vnuk, Eli Bradley (Elijah Richardson). Z toho se v komiksech stává superhrdina Patriot, tak uvidíme, zda se hrané zpracování postav dočká něčeho podobného. Protože je teď Sam v pozici lídra, tak jej ve spojitosti s Bradleyovými (ale i dalšími postavami) čekají určitá těžká rozhodnutí.

Když je nicméně řeč o lídrovi, nejde se nezmínit také o Leaderovi (Tim Blake Nelson), známém záporákovi z komiksů, který se ve filmech objevil poprvé už před lety a teď se vrací. Pro Julia je zajímavé, že Leader ubližuje svým nepřátelům skrze svůj intelekt. Je přímo děsivě inteligentní a udělá Samovi ze života peklo.

Danny Ramirez se vrací jako Samův parťák Joaquin Torres a jeho si v zákulisí odchytil reportér z IGN. Ramirez prozradil, že podobně jako v minisérii The Falcon and the Winter Soldier se svět i nadále bude potýkat s tím, že má teď černoškého Captaina Ameriku. Sam Wilson je také zkrátka a dobře jiná osobnost a přistupuje k předané štafetě po svém. Dělá jiná rozhodnutí než Steven, problémové situace řeší jinak a úplně jiné problémy na něj čekají. Svět se totálně změnil. Thanos luskl prsty, Hulk luskl podruhé, Iron Man potřetí a vše je vzhůru nohama. Svět se změnil a Sam spolu s ním.

Scénář snímku píší Malcolm Spellman a Dalan Musson. Datum premiéry je stanoveno na 2. května 2024.

Foto: Sam Wilson v sérii The Falcon and the Winter Soldier

Zdroje: Deadline, ComicBook.com, Collider, IGN

Galerie: 2

Captain America 4: Paranoidní thriller nabídne zemitou akci | Fandíme filmu Captain America 4: Paranoidní thriller nabídne zemitou akci | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest