Captain America: Jak dlouho v roli bude Anthony Mackie

Captain America: Jak dlouho v roli bude Anthony Mackie | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit dalších 5 obrázků
Okřídlená verze Captaina Ameriky s námi nějaký ten pátek vydrží.

Na konci Avengers: Endgame předal Steve Rogers svůj štít Samu Wilsonovi (Anthony Mackie). V sérii The Falcon and The Winter Soldier jsme sledovali, jak se Sam se svěřeným břemenem popasoval a jak se rozhodl úlohu Captaina Ameriky přijmout skutečně za svou. Sam s definitivní platností je novým Kapitánem. Má uznání amerických politiků, je definitivním držitelem štítu a také nového kostýmu s křídly.

Po skončení série TFATWS se okamžitě nabízela otázky, kde vlastně Sama potkáme příště. Odpověď se zdánlivě objevila velice rychle. Bylo oznámeno, že scenárista The Falcon and The Winter Soldier Malcolm Spellman společně s Dalanem Mussonem píší Captaina Ameriku 4, kde se předpokládá, že hlavním hrdinou bude právě Sam.

Jak dlouho ale Anthony Mackie v úloze vydrží? Chris Evans nosil hvězdu a pruhy osm let. Mackie nejprve v nadneseném interview pro MTV uvedl, že pokud bude schopný roli hrát ještě v 65 (teď je mu 42), tak doufá, že ty dvě dekády v úloze stráví. V pozdějším rozhovoru pro Variety už byl o něco střízlivější, když uvedl, že v žádném případě nechce Captaina Ameriku hrát, až bude třeba 55. Domnívá se, že v sobě má tak šest až osm let superhrdinství.

Pokud by to tak skutečně bylo, tak by byl Mackie Captainem Amerikou zhruba stejně dlouho jako Evans, jako superhrdina v rámci filmového světa Marvelu by však vystupoval skoro dvakrát tak dlouho, protože už řadu let představuje Falcona. Mackie do budoucna samozřejmě může změnit názor, zatím to nicméně vypadá, že nehodlá od Marvelu utíkat a pouze nechce v roli zůstávat tak dlouho, že už by na ni fyzicky přestal stačit. Chris Evans býval při otázkách na svoji budoucnost daleko opatrnější a nakonec roli spolu s Avengers: Endgame oficiálně opustil. Zároveň už se objevily klepy o tom, že se k Marvelu opět vrátí, tudíž by se i jeho superhrdinská dráha mohla protáhnout a kdo ví, třeba se dočkáme setkání dvou různých kapitánů.

Foto: Marvel

Zdroje: MTV, Variety

Galerie: 6

Captain America: Jak dlouho v roli bude Anthony Mackie | Fandíme filmu Captain America: Jak dlouho v roli bude Anthony Mackie | Fandíme filmu Captain America: Jak dlouho v roli bude Anthony Mackie | Fandíme filmu Captain America: Jak dlouho v roli bude Anthony Mackie | Fandíme filmu Captain America: Jak dlouho v roli bude Anthony Mackie | Fandíme filmu Captain America: Jak dlouho v roli bude Anthony Mackie | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest