Jeanne Du Barry: Johnny Depp jako Ludvík XV. na první fotce

Jeanne Du Barry: Johnny Depp jako Ludvík XV. na první fotce | Fandíme filmu
Why Not Productions
Po herecké pauze strávené u soudů se Depp vrací ve své první filmové roli.

V posledních několika letech o Johnnym Deppovi bylo slyšet toliko v souvislosti s probíhajícím soudním sporem s exmanželkou Amber Heard. Předtím to vypadalo, že v Hollywoodu už si neškrtne. Po mnoha měsících u soudů se zdá, že přinejmenším část veřejnosti začíná být kontroverznímu herci opět nakloněna. Přesto zatím jen těžko odhadovat, jak to do budoucna bude s Johnnyho kariérou ve velkých hollywoodských filmech. Prozatím tak po něm mohou skočit menší produkce a tou první z nich je evropský historický snímek Jeanne Du Barry.

O tom jsme vás informovali už začátkem roku a 26. července natáčení začalo. Produkce bude trvat 11 týdnů a krom ateliérů se bude natáčet ve Versaille a na dalších zámcích v okolí Paříže.

Snímek je volně inspirovaný životem Jeanne du Barry. Věrná milenka Ludvíka XV. se narodila v chudobě. V touze po kultuře a požitcích se díky svojí inteligenci a půvabu dokázala pozvolna vyšplhat po společenském žebříčku. Nakonec se stala Ludvíkovou nejoblíbenější společnicí. Aniž by tušil, že je to kurtizána, získává panovník díky novému vztahu opět chuť do života. Dvojice se bláznivě zamiluje a navzdory všem zvyklostem je Jeanne přestěhována do Versailles, kde její příjezd vyvolá skandál.

Dále hrají Benjamin Lavernhe, Pierre Richard, Melvil Poupaud, Noémie Lvovsky, Pascal Greggory a India Hair. Roli Jeanne du Barry hraje Maïwenn, která je zároveň scenáristkou a režisérkou filmu. První fotku vidíte na titulce.

Podklady a foto: Why Not Productions

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest