Spider-Man: Bez domova: Co všechno přinesl rozšířený sestřih

Spider-Man: Bez domova: Co všechno přinesl rozšířený sestřih | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit dalších 6 obrázků
Souhrn všeho, o co byli čeští a slovenští fanoušci Spider-Mana v kinech ochuzeni.

Ode dneška se v některých zemích promítá prodloužený sestřih Spider-Mana: Bez domova, uváděný pod názvem Spider-Man: No Way Home: The More Fun Stuff Version. U nás zatím stále nemáme zprávy o tom, že by se s uvedením počítalo, nicméně zahraniční fanoušci už sdílejí svoje zážitky, a tak si alespoň můžeme udělat představu o tom, co vlastně bylo v rozšířeném sestřihu k vidění.

Dle očekávání nová verze filmu nepřinesla žádné zásadní změny, všechna rozšíření byla z ranku drobných perliček, co potěší skalní fanoušky.

Na samém začátku projekce zazní zpráva od Toma Hollanda, Andrew Garfielda a Tobeyho Maguira. Jde o staré interview natáčené přes Zoom, které nijak nesouvisí s aktuální obnovenou premiérou. Do filmu se vrátila vystřižená scéna, v níž Spider-Man dopadne zlodějíčka, jehož ztvárnil Harry Holland, Tomův mladší bratr. Dále je ve filmu scéna s koučekm Wilsonem (Hannibal Buress), kde Peter bez kostýmu leze před spolužáky po zdi tělocvičny. Betty Brant (Angourice Rice) dělá rozhovor se spolužáky a učiteli. V další krátké scéně Matt Murdock (Charlie Cox) hájí spolu s Happym (Jon Favreau) Petera před vznesenými obviněními. Scéna se záporáky ve výtahu je o něco delší. Během závěrečné bitvy na soše Svobody si Peter (Tobey Maguire) a Peter (Andrew Garfield) o něco déle povídají. Než Doctor Strange sešle své zapomínací kouzlo, MJ (Zendaya) toho Peterovi (Tom Holland) stačí říct o chlup víc. A film ukončuje nová potitulková scéna, ve které Betty uvádí záběry z dosavadních středoškolských zážitků jejího ročníku a ve všech obrázcích je vymazaný Peter.

Jak tedy sami vidíte, nic zásadního do filmu přidáno nebylo, tak snad lokální fanoušky nebude tolik mrzet, že jsme o premiéru rozšířeného sestřihu byli ochuzeni.

Foto: Sony/Marvel

Zdroj: Reddit

Galerie: 7

Spider-Man: Bez domova: Co všechno přinesl rozšířený sestřih | Fandíme filmu Spider-Man: Bez domova: Co všechno přinesl rozšířený sestřih | Fandíme filmu Spider-Man: Bez domova: Co všechno přinesl rozšířený sestřih | Fandíme filmu Spider-Man: Bez domova: Co všechno přinesl rozšířený sestřih | Fandíme filmu Spider-Man: Bez domova: Co všechno přinesl rozšířený sestřih | Fandíme filmu Spider-Man: Bez domova: Co všechno přinesl rozšířený sestřih | Fandíme filmu Spider-Man: Bez domova: Co všechno přinesl rozšířený sestřih | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest