Aquaman 2: Série výtvarných návrhů odhaluje bájné končiny, kam se film vydá

Aquaman 2: Série výtvarných návrhů odhaluje bájné končiny, kam se film vydá | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 9 obrázků
Jason Momoa je připravený se pod vodu vracet tak dlouho, dokud o to diváci budou stát.

Zhruba před týdnem jsme se dozvěděli, že Shazam 2 a Aquaman and the Lost Kingdom odkládají datum premiéry. A to výrazně. Aquaman 2 se z března 2023 odsunul na Vánoce 2023. Pro fanoušky smutná zpráva, kterou záhy komentoval režisér James Wan. Ten vzkázal, že je trochu pověrčivý a že se mu vlastně líbí, že pokračování bude uvedené ve stejném ročním období, jako první film. Nepřímo také potvrdil, že snímek byl odložený především kvůli tomu, že má extrémně náročnou trikovou postprodukci, která se zkrátka nestíhá.

Jako takovou malou náplast Wan fanouškům nabídl alespoň sérii výtvarných návrhů, jež si můžete prohlédnout níže v galerii. Obrázky ukazují různá místa na mořském dně, kde proplouvají rozmanitá podmořská plavidla. Výtvarný návrh s rolbou odkazuje ke starší fotce z natáčení, která odhalovala, že se část příběhu bude odehrávat kdesi na sněhu (ledu). Můžeme spekulovat o tom, zda se hrdinové (či záporáci) právě skrze zamrzlé jeskyně dostanou do tropického světa, jenž vidíme na dalších výtvarných návrzích. Mohlo by jít o jakýsi podzemní svět, co dosud obyvatelům souše i oceánů zůstal ukrytý. Možná právě tady se nachází království Necrus, jehož bychom se ve snímku měli dočkat a jež dalo snímku jeho pracovní název (můžete jej dokonce vidět uvedený na některých artworcích v dolním rohu). Závěrečný artwork potom ukazuje bitvu mezi podvodními lidmi a muži ve skafandrech.

Představitel hlavní role Jason Momoa se nevyjádřil přímo k odkladu filmu, nicméně momentálně propaguje třetí řadu seriálu See a při té příležitosti se jej The Hollywood Reporter přeptal na to, co říká na další směřování DC pod novým vedením studia Warner Bros. K tomu řekl, že mu nezbývá než novým šéfům důvěřovat. On může tak maximálně „držet pusu a krok“. Pro něj samotného je podstatný Aquaman, kdy mu na postavě tak záleží, že se u pokračování podílel na scénáři. V kůži vládce moří se cítí velice dobře a je připravený se v roli vracet tak dlouho, dokud diváci budou o Aquamana mít zájem.

Aquamana 2 režíruje opět James Wan. Scenáristou je David Leslie Johnson-McGoldrick. Jason Momoa se vrací jako Aquaman, Amber Heard jako Mera, Yahya Abdul-Mateen II jako Black Manta, Dolph Lundgren jako Nereus a Patrick Williams jako Orm. Nově obsazený byl do zatím blíže neurčené role Pilou Asbæk.. České a slovenské datum premiéry je stanovené na 28.12. 2023.

Foto: Warner Bros.

Zdroje: James Wan, The Hollywood Reporter

Galerie: 10

Aquaman 2: Série výtvarných návrhů odhaluje bájné končiny, kam se film vydá | Fandíme filmu Aquaman 2: Série výtvarných návrhů odhaluje bájné končiny, kam se film vydá | Fandíme filmu Aquaman 2: Série výtvarných návrhů odhaluje bájné končiny, kam se film vydá | Fandíme filmu Aquaman 2: Série výtvarných návrhů odhaluje bájné končiny, kam se film vydá | Fandíme filmu Aquaman 2: Série výtvarných návrhů odhaluje bájné končiny, kam se film vydá | Fandíme filmu Aquaman 2: Série výtvarných návrhů odhaluje bájné končiny, kam se film vydá | Fandíme filmu Aquaman 2: Série výtvarných návrhů odhaluje bájné končiny, kam se film vydá | Fandíme filmu Aquaman 2: Série výtvarných návrhů odhaluje bájné končiny, kam se film vydá | Fandíme filmu Aquaman 2: Série výtvarných návrhů odhaluje bájné končiny, kam se film vydá | Fandíme filmu Aquaman 2: Série výtvarných návrhů odhaluje bájné končiny, kam se film vydá | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest