Operation Seawolf: Ponorkový útok v prvním traileru

Operation Seawolf: Ponorkový útok v prvním traileru | Fandíme filmu
Shout Factory
Zobrazit další 4 obrázky
Dolph Lundgren vede během druhé světové války nacisty při ponorkovém útoku na New York.

Na domácí video se blíží nový ponorkový thriller Operation Seawolf, alias Operace Mořský vlk. Čerstvě byl zveřejněný trailer, který potvrzuje, co jsme mohli tušit od prvního oznámení: Nezávislá produkce neměla dostatek peněz na to, aby příběh vykreslila v nějakém velkém měřítku nebo alespoň zkrátka vizuálně přitažlivém provedení. Film je kombinací spoře dekorovaných interiérů (jimž občas chybí i dobová patina) s trikovými záběry z moře a ze vzduchu, které tak trochu zaspaly dobu. Ale pusťte si trailer níže, uvidíte sami.

Snímek je zasazený do posledních dní druhé světové války. Německo zoufale touží po jakékoliv příležitosti, jak ještě porazit spojenecké síly. Rozhodnou se vyslat všechny svoje zbývající ponorky na jejich finální misi. Mají se doplavit do New Yorku a napadnout americkou pevninu. Hans Kessler, kapitán zocelený oběma světovými válkami, je povolán do služby, aby pomohl zvrátit situaci na stranu říše. Jeho mise vejde ve známost jako Operace Mořský vlk.

Kesslera ztvárnil Dolph Lundgren, ve filmu vystupují také Frank Grillo, Hiram A. Murray, Cody Fleury, Luke Steinborn nebo Andrew Stecker. Snímek připravil scenárista a režisér Steven Luke. Do digitální distribuce novinka zamíří 7. října. Dole pod trailerem najdete fotky.

Podklady a foto: Shout Factory

Galerie: 5

Operation Seawolf: Ponorkový útok v prvním traileru | Fandíme filmu Operation Seawolf: Ponorkový útok v prvním traileru | Fandíme filmu Operation Seawolf: Ponorkový útok v prvním traileru | Fandíme filmu Operation Seawolf: Ponorkový útok v prvním traileru | Fandíme filmu Operation Seawolf: Ponorkový útok v prvním traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest