Burial: Přeprava Hitlerova těla se změní v noční můru

Burial: Přeprava Hitlerova těla se změní v noční můru | Fandíme filmu
IFC Films
Zobrazit další 3 obrázky
Na sklonku 2. světové války ožívají staré pověry. Pusťte si trailer.

Režisér Ben Parker byl fascinovaný dvěma konkrétními aspekty druhé světové války. Po Hitlerově sebevraždě Sovětský svaz šířil dezinformace o tom, co se vlastně s německým vůdcem (popřípadě jeho tělem) stalo. A na samém konci války v Německu operovaly jednotky Werworlf, určené pro různé sabotérské operace. Goebelsova propaganda do éteru hlásala, že ve skutečnosti jde o rozsáhlé partyzánské hnutí. Oba dva elementy Parker kombinuje ve snímku Burial (Pohřeb).

Děj se odehrává v samém závěru války a jde o fiktivní příběh malé jednotky sovětských vojáků vedených důstojnicí Branou Vasilijevou. Ta je pověřena přepravou nalezených Hitlerových ostatků ke Stalinovi do Moskvy. Po cestě je jednotka přepadena německými partyzány zvanými „Vlkodlaci“ a pozvolna likvidována. Vasilijeva a ostatní přeživší se pokusí o poslední odboj, aby cenný náklad nepadl do rukou nepřítele.

V hlavních rolích vystupují Charlotte Vega (Wrong Turn), dále Tom Felton (Harry Potter), Harriet Walter (Killing Eve), Barry Ward (Maze), Bill Milner (iBoy), Dan Skinner (High-Rise), Niall Murphy (Dead Along the Way) nebo David Alexander (Killers Anonymous). Níže si můžete přehrát trailer. Film bude mít online premiéru 2. září.

Podklady a foto: IFC Films

Galerie: 4

Burial: Přeprava Hitlerova těla se změní v noční můru | Fandíme filmu Burial: Přeprava Hitlerova těla se změní v noční můru | Fandíme filmu Burial: Přeprava Hitlerova těla se změní v noční můru | Fandíme filmu Burial: Přeprava Hitlerova těla se změní v noční můru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest