Čas na sebe: Na Netflix dorazila bláznivá komedie o divokém víkendu

Čas na sebe: Na Netflix dorazila bláznivá komedie o divokém víkendu | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit dalších 5 obrázků
Mark Wahlberg je takový ten typ kamaráda, se kterým se každá party promění ve velký průšvih. Pusťte si trailer.

Netflix tradičně nasazuje v pátek nějaký ten výraznější film nebo seriál, ať už jde o známou značku, velký rozpočet nebo obsazení se známými tvářemi. Tenhle týden nabízí streamovací platforma tu třetí variantu.

Ode dneška je uživatelům k dispozici komedie Čas na sebe (Me Time). Ta pojednává o otci v domácnosti, který poprvé po dlouhé době má chviličku na sebe, když žena s dětmi odjedou pryč. Po letech se spojí s kamarádem, se kterým před lety bývali nejlepší přátelé a začíná divoký víkend, jenž málem zničí jeho život.

Hlavní roli ztvárnil Kevin Hart, a pokud jste viděli pár jeho filmů, tak asi tušíte, co můžete od Me Time čekat. Hart zase hraje uřvaného srábka, co se všechny kolem (a především sama sebe) snaží přesvědčit, že je velký borec. A to ho následně dostává do spousty potíží. Hart velice často pracuje v tandemu, kdy se po něm někdo větší a sebevědomější vozí. Často to bývá Dwayne Johnson, naposledy v Muži z Toronta Woody Harrelson, předtím třeba také Ice Cube.

Tentokrát vedle užvaněného Harta bude za frajera Mark Wahlberg. Kromě ústřední dvojky ve filmu hrají ještě třeba Regina Hall nebo Jimmy O. Yang. Režíroval John Hamburg, který má jako režisér za sebou filmy jako Kámoš k pohledání nebo Proč právě on? Jako scenárista dělal na Zoolanderovi nebo Fotr je lotr. Netflix novinářům vůbec nepustil snímek s předstihem, takže asi nemůžeme čekat žádné zázraky. Nicméně, pokud byste večer měli chuť na bláznivou komedii, tak mrkněte na trailer, třeba se vám Hart dneska trefí do nálady.

PS: Chvíli po dopsání zámořské recenze byly zveřejněny a jsou dost mizerné...

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 6

Čas na sebe: Na Netflix dorazila bláznivá komedie o divokém víkendu | Fandíme filmu Čas na sebe: Na Netflix dorazila bláznivá komedie o divokém víkendu | Fandíme filmu Čas na sebe: Na Netflix dorazila bláznivá komedie o divokém víkendu | Fandíme filmu Čas na sebe: Na Netflix dorazila bláznivá komedie o divokém víkendu | Fandíme filmu Čas na sebe: Na Netflix dorazila bláznivá komedie o divokém víkendu | Fandíme filmu Čas na sebe: Na Netflix dorazila bláznivá komedie o divokém víkendu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest