Muž z Toronta: Akční komedie o záměně ňoumy a zabijáka má trailer

Muž z Toronta: Akční komedie o záměně ňoumy a zabijáka má trailer | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit dalších 7 obrázků
Woody Harrelson si hraje na Jasona Stathama v nové akční komedii od Netflixu.

Před pandemií se začal připravovat akční film Muž z Toronta (The Man from Toronto), kde si měl jednu z hlavních rolí zahrát Jason Statham. Ten ale na poslední chvíli vycouval. Podle zákulisní šuškandy proto, že snímek měl být původně mládeži nepřístupný a produkce se navzdory Jasonovým přáním rozhodla koncept změnit, aby do kina mohli i teenageři. Tyhle čachry nakonec byly zbytečné, protože film do kin vůbec nešel, od studia Sony jej odkoupil Netflix. Zrovna Sony přitom patří mezi studia, které na uvádění filmů v kinech hodně dá a na stream většinou odprodává ty filmy, v něž nemá největší důvěru.

Teď byl zveřejněný první trailer a asi se není čemu divit. Muž z Toronta v první upoutávce nepůsobí nijak zle, ale zároveň žádným způsobem nezaujme. Tedy zaujme, avšak nechtěným způsobem. Roli po odstoupivším Stathamovi převzal pár týdnů před natáčením Woody Harrelson a je to strašně cítit. Všechny dialogy jsou zjevně psané Stathamovi na tělo. Zatímco Woodymu víc sedí, když může být ležérní nebo skutečný psychopat, postava titulárního „muže z Toronta“ napsaná jako podrážděný bručoun, co suše trousí urážky a kroutí očima. Tak jak si Stathama můžeme vybavit z řady jeho akčně komediálních rolí. Postava s holou hlavou v černém taktickém obleku jako Statham dokonce i vypadá, zvlášť když se pustí do bojových chvatů, které připomínají styl, jakým se pere právě Jason. Kevin Hart v roli Harrelsonova protějšku je tradičně ukřičený, jak ho známe úplně ze všech rolí.

Snímek zrežíroval Patrick Hughes, jenž nastartoval kariéru slušným australským thrillerem Red Hill, ale následně v Hollywoodu už se topil v průměru, když natočil Expendables 3 a dva díly akčních komedií Zabiják & bodyguard. V jedné z dalších rolí uvidíme Kaley Cuoco a oficiální synopse říká: „Obchodní konzultant a nejnebezpečnější zabiják světa na sebe náhodou narazí ve víkendové nájemní chalupě. Jsou zaměnění jeden za druhého a následně jsou nuceni spolupracovat.“ Netflix novinku uvede 24. června. V galerii najdete fotky.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 8

Muž z Toronta: Akční komedie o záměně ňoumy a zabijáka má trailer | Fandíme filmu Muž z Toronta: Akční komedie o záměně ňoumy a zabijáka má trailer | Fandíme filmu Muž z Toronta: Akční komedie o záměně ňoumy a zabijáka má trailer | Fandíme filmu Muž z Toronta: Akční komedie o záměně ňoumy a zabijáka má trailer | Fandíme filmu Muž z Toronta: Akční komedie o záměně ňoumy a zabijáka má trailer | Fandíme filmu Muž z Toronta: Akční komedie o záměně ňoumy a zabijáka má trailer | Fandíme filmu Muž z Toronta: Akční komedie o záměně ňoumy a zabijáka má trailer | Fandíme filmu Muž z Toronta: Akční komedie o záměně ňoumy a zabijáka má trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest