Naked: Marlon Wayans prožívá dokola stejnou hodinu. Nahatý.

Naked: Marlon Wayans prožívá dokola stejnou hodinu. Nahatý. | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Na Hromnice o den více + Pařba ve Vegas = první trailer na Wayansovo nudistické dobrodružství.

Marlon Wayans si v bláznivých komediích libuje, jak ostatně prokazuje šňůra nejrůznějších parodií, ze kterých jej možná znáte. Teď se dal dohromady s režisérem Michaelem Tiddesem, se kterým natočil slaboučkých Padesát odstínů černé a připravili pro Netflix komedii Naked (Nahý).

V té Wayans hraje nedospělého pařiče, který den před svojí svatbou vyrazí na divokou rozlučku se svobodou. Probudí se nahatý ve výtahu, netuší, co se stalo a zjišťuje, že do svatby zbývá hodina. Bez šatů se musí dostat skrz město zaplněné maratónskými závodníky, popřípadě se vyhnout motorkářskému gangu. Krom šatů mu chybí také prsten nebo svatební slib. Už to by asi vydalo na zápletku bláznivé komedie, avšak v tomhle případě se vše ještě zesiluje, protože hrdina tu samou hodinu prožívá znovu a znovu, zřejmě dokud nedospěje a nestane se z něj nastávající, jakého si nevěsta zaslouží.

Nevěstu si zahrála Regina Hall, svědka Jonathan Todd Jackson. Dále hrají Dennis Haysbert, Loretta Devine, Scott Foley, Cory Hardrict, Eliza Coupe, JT Jackson, Brian McKnight a Minka Kelly. Scénář s Wayansem napsal Rick Alvarez (Pidihajzlík, Pár nenormálních aktivit, Padesát odstínů černé). Netflix snímek uvede 11. 8. 2017. Níže si můžete přehrát trailer, který připomíná mix Na Hromnice o den vícePařbou ve Vegas.

Galerie: 2

Naked: Marlon Wayans prožívá dokola stejnou hodinu. Nahatý. | Fandíme filmu Naked: Marlon Wayans prožívá dokola stejnou hodinu. Nahatý. | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest