Piráti z Karibiku 6: Na scénáři se pracuje

Piráti z Karibiku 6: Na scénáři se pracuje | Fandíme filmu
Walt Disney Pictures
Vypadá to, že Margot Robbie do Karibiku nevypluje.

Producent Jerry Bruckheimer momentálně propaguje vydání Top Gunu: Mavericka na domácím videu a při té příležitosti se jej redaktor serveru ComicBook.com přeptal na to, jak to vypadá s Piráty z Karibiku. Jerry prozradil, že se aktuálně pracuje na scénáři:

Jsem z toho nadšený, bude to pecka. Právě to celé dáváme dohromady. Pořád pracujeme na scénáři, ale ten je opravdu jedinečný. Pracuje na něm jeden z původních autorů, co napsali jedničku – Ted Elliott. [Ted] skvěle pracuje s jazykem, píše vynikající postavy a skvělé příběhy.“

Jestli nám Bruckheimerovo vyjádření něco říká, tak nejspíš to, že projekt stále ještě hledá konkrétní podobu. Elliott byl s šestými Piráty z Karibiku naposledy spojovaný v roce 2019! Tehdy společně s ním scénář připravoval Craig Mazin, autor seriálového Černobylu. Jestli s Elliottem stále spolupracujeme, v tuhle chvíli nevíme.

Aktuální angažmá Elliotta také naznačuje, že se nejspíš chystá verze bez Margot Robbie, jež se jeden čas mohla stát novou tváří značky. Když totiž producent o vývoji šestých Pirátů hovořil naposledy, tak zmiňoval, že se chystají dva různé scénáře – jeden s Robbie a jeden bez ní. Když byl projekt s Margot před lety odhalený, tak jej psala Christina Hodson. Zdá se tedy, že domluva s Robbie nedopadla (herečka připravuje nové Dannyho parťáky, možná tak nemá čas) a chystá se alternativní verze.

Co od ní můžeme čekat, to vůbec není zřejmé, Bruckheimer pouze na jaře potvrdil, že návratem Johnnyho Deppa v roli Jacka Sparowa se momentálně nepočítá.

Foto je ilustrační, série Piráti z Karibiku

Zdroj: ComicBook.com

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest