Policajt v Beverly Hills 4: Neuvěřitelné se stalo skutkem, natáčení začíná

Policajt v Beverly Hills 4: Neuvěřitelné se stalo skutkem, natáčení začíná | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Po mnohaletém čekání se Eddie Murphy skutečně vrací jako policajt Axel Foley.

O tom, zda vznikne nebo nevznikne Policajt v Beverly Hills 4 píšeme jen u nás na webu od roku 2011. V Hollywoodu se dalším pokračování mluví daleko déle, protože trojka šla do kin už v roce 1994! Když se projektu chopil Netflix, tak se přípravy konečně daly reálně do pohybu a jakmile filmaři dostali v minulém roce finanční pobídky státu Kalifornie, tak už konečně natáčení začalo vypadat jako hotová věc. A teď je tady!

Producent Jerry Bruckheimer promluvil s magazínem ComicBook.com a prozradil, že natáčení čtvrtého dílu komediální kriminálky začne už zhruba za týden! Stále nevíme, o čem bude nejnovější díl série pojednávat. Režíruje Mark Molloy, pro něhož bude Policajt v Beverly Hills 4 celovečerní prvotinou. Molloy nahradil původní režiséry, Adila El Arbiho a Bilalla Fallaha, kteří museli z projektu vycouvat, protože byli vytížení přípravami komiksové Batgirl. Ta, bohužel pro ně, mezitím byla zcela zrušena… Scénář napsal Will Beall, jenž je podepsaný pod Justice League, Aquamana nebo Gangster Squad.

Série Policajt v Beverly Hills měla tři díly v letech 1984-1994. Série pomohla z Eddieho Murphyho udělat celosvětovou hvězdu. Murphy v sérii hraje policajta Axela Foleyho, ostříleného poldu z Detroitu, který odjíždí do Beverly Hills, aby tam vyšetřil mimo svou jurisdikci vraždu svého nejlepšího přítele. Místní policejní šéf shledává Foleyho přístup za nepřijatelný, z čehož pramení spousta zábavy pro diváky. V pokračováních se do Beverly Hills vrací, aby tam šetřil další případy a dělal vrásky místním poldům.

Foto je ilustrační, první díl série

Zdroj: ComicBook.com

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest