The Rum Diary: První trailer

The Rum Diary: První trailer | Fandíme filmu
FilmDistrict
Johnny Depp po dlouhé době nebude hrát stylizovanou postavičku, ale člověka z masa a kostí.

V posledních letech Johnny Depp tak trochu přepnul na autopilota a sází jednu teatrální fugurku za druhou. Jack Sparrow z Pirátů z Karibiku, Kloboučník z Alenky v říši divů, Willy Wonka z Karlíka a továrny na čokoládu nebo indián Tonto v chystaném Lone Rangerovi. Všechny tyhle postavy spojuje silná vrstva make-upu a teatrální výstupy, u kterých by slabší herec snadno sklouznul k přehrávání. Od roku 2004 z téhle cesty Johnny uhnul jenom dvakrát, když natočil Veřejné nepřátelé a Cizince. Teď se k hraní „opravdových lidí“ konečně opět vrací ve filmu The Rum Diary.

Ten vychází ze stejnojmenné knihy Huntera S. Thompsona – zhýralého, leč nesmírně talentovaného, novináře, který od šedesátých let fascinuje publikum částečně autobiografickými romány plnými alkoholu, drog a dekadence. Obrázek o jeho stylu si můžete udělat minimálně z filmové adaptace jeho nejslavnějšího románu, Strach a hnus v Las Vegas, ve kterém Johnny Depp hrál shodou okolností také hlavní roli. I tentokrát se Depp převtělí v autorovo alter-ego, spisovatele Paula Klumpa, který v padesátých letech opouští hlučný New York, aby v rumem nasáklém Puerto Ricu změnil přístup k životu, ujasnil si priority a konečně vybrousil svůj autorský talent.

Kromě Deppa se můžeme těšit na Richarda Jenkinse v roli jeho výstředního šéfredaktora a skvostnou Amber Heard o kterou bude Paul soupeřit s jejím manželem, pochybným podnikatelem v podání Aarona Eckharta. Filmovou adaptaci napsal a natočil málo známý Brit Bruce Robinson, kterého nejvíc proslavila jeho indie prvotina Withnail & I, jejíž stín se mu ale doposud nepodařilo překročit. Zaoceánská premiéra je naplánovaná na říjen, vy si zatím můžete vychutnat alespoň šťavnatý trailer, jehož podnapilá nálada plná latinské hudby, bezstarostného hýření a chytrého humoru vás zaručeně strhne.   

 

The Rum Diary: První trailer

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest