Dark Shadows: První fotky z natáčení novinky Tima Burtona

Dark Shadows: První fotky z natáčení novinky Tima Burtona | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Jak to vypadá na place adaptace upírské telenovely, v níž uvidíme Johnnyho Deppa?

Kamery se rozběhly a Tim Burton už zase točí. Opět s Johnny Deppem, opět s Helenou Bonham Carter, opět s Danny Elfmanem... a opět to celé bude mít trochu hororový nádech. Burtonovu novinku Dark Shadows jsme si podrobně představili ve zhruba měsíc starém článku, dnes tedy přidáme nové informace, které se od té doby objevily. Nejprve si vezmeme na přetřes castingovou aktualitu, někdy před týdnem totiž projela internetem zpráva, že by si měl ve filmu malé cameo střihnout slavný rocker Alice Cooper. Nutno dodat, že s takovou vizáží by s hudebníkem v maskérně neměli moc práce, aby z něj alespoň na chvíli vytvořili upíra. Zpráva však doteď nebyla oficiálně potvrzena. Co naopak už víme s absolutní jistotou, je fakt, že Tim Burton se narozdíl od Alenky v říši divů nechce angažovat ve 3D. Třetí rozměr by se podle jeho názoru do adaptace upírské telenovely nehodil, což rozhodně kvitujeme s povděkem. Zbytečných konverzí tu za poslední dobu bylo až až, snad se tedy studio Warner Bros. nebude po natočení snímku snažit Burtona ještě přemluvit.

Jak již bylo zmíněno v úvodu, produkce Dark Shadows už pár dní probíhá, a to konkrétně v Anglii. Pohotovým fotografům se během včerejška podařilo zdokumentovat první obrázky domu, který by měl ve filmu sloužit jako sídlo rodiny Collinsových. Není to sice nic extra, na druhou stranu je ale milé vidět, že se nová burtonovka hýbe pěkně kupředu. Příště snad na fotkách uvidíme i toho Deppa. Dark Shadows mají premiéru 10. května příštího roku.

Galerie: 3

Dark Shadows: První fotky z natáčení novinky Tima Burtona | Fandíme filmu Dark Shadows: První fotky z natáčení novinky Tima Burtona | Fandíme filmu Dark Shadows: První fotky z natáčení novinky Tima Burtona | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest