Rychle a zběsile 10: Výměna režiséra filmaře nezbrzdila

Rychle a zběsile 10: Výměna režiséra filmaře nezbrzdila | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 3 obrázky
Konec natáčení se blíží, štáb zamířil do Itálie.

Michelle Rodriguez je na Comic-Conu v americkém San Diegu, kde propaguje Dungeons & Dragons. Ze snímku jsme čerstvě viděli trailer. Herečku si odchytil magazín Deadline a přeptal se jí na Rychle a zběsile 10. Michelle se dotkla tématu, které nedávno nakousl Ludacris, tedy že značka nejspíš pojede dál a dál, dokud bude úspěšná, ačkoliv není vyloučené, že současní herci už u toho nutně nemusejí být.

Rodriguez také prozradila, že ačkoliv štáb za pochodu vyměnil režiséra, celý proces už v dnešní době šlape jako naolejované hodinky, takže se produkce vlastně ani nijak neprotáhla. Samozřejmě je možné, že Michelle jakožto zkušená hollywoodská harcovnice akorát celou situaci do médií lakuje narůžovo, ale pokud je to co říká pravda, tak je otázka, jak se k takové informaci vlastně stavět. Je dobrá zpráva, že snímek bude dotočený bez potíží? Nebo se máme bát, že desítka bude zcela nevýrazná, když ji natočilo několik různých režisérů, členové pomocného štábu a finální režisér (Louis Leterrier) neměl na celou produkci žádný vlastní názor, který by si vyžádal nějakou další časovou investici?

Podle Rodriguez do konce produkce zbývá asi čtyři nebo pět týdnů a fotky z placu od Vina Diesela nám prozrazují, že se štáb opět vypravil do Itálie. Tam natáčel už před nějakou dobou s Jasonem Momoou, jenž zřejmě představuje jednoho z nových záporáků. Těžko říct, proč se v Itálii netočilo v jednom kuse, zda za to nějak může harmonogram někoho z herců, anebo třeba právě výměna režiséra, nicméně minimálně Vin Diesel a Helen Mirren jsou teď v Itálii a natáčejí další rychlé a zběsilé momenty přímo u Kolosea. Nejnovější fotky z natáčení najdete dole v galerii.

V Rychle a zběsile 10 vystupují Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludarcis, Sung Kang, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, Cardi B, Charlize Theron, Daniela Melchior, Brie Larson, Jason Momoa, Scott Eastwood, Jason Statham a Alan Ritchson. Režíruje Louis Leterrier. Datum premiéry je momentálně ohlášené na 18. května 2023.

Foto: Universal

Zdroje: Deadline,Vin Diesel, Brie Larson, Schneider Olivier

Galerie: 4

Rychle a zběsile 10: Výměna režiséra filmaře nezbrzdila | Fandíme filmu Rychle a zběsile 10: Výměna režiséra filmaře nezbrzdila | Fandíme filmu Rychle a zběsile 10: Výměna režiséra filmaře nezbrzdila | Fandíme filmu Rychle a zběsile 10: Výměna režiséra filmaře nezbrzdila | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest