Rychle a zběsile 10: Jason Statham je zpátky jako Deckard Shaw

Rychle a zběsile 10: Jason Statham je zpátky jako Deckard Shaw | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 2 obrázky
Kontroverzní napravený záporák je zpátky a obsazení Rychle a zběsile 10 je tak ještě pestřejší.

Studio Universal se účastní filmové konference CineEurope a součástí prezentace bylo i představení Rychle a zběsile 10, kdy produkce nabídla pohled na nové postavy v podání Jasona Momoy a Brie Larson. Fotky se nedostaly na veřejnost, nicméně k projektu se váže jiná zajímavá novinka.

Oficiálně je potvrzené, že se ve snímku vrátí Jason Statham! Natáčení je už nějakou dobu v chodu a Statham dosud nebyl žádným způsobem s Fast X spojený. Na fotkách, v tiskových zprávách, prostě nikde. V závěru Rychle a zběsile 9 se přitom Stathamův Deckard Shaw objevil, což šlo chápat jako náznak toho, že se s ním do dalšího filmu počítá. Teď se Statham objevil na společných zákulisních záběrech spolu s Ludacrisem a Tyresem Gibsonem, tudíž jeho návrat můžeme považovat za daný.

Deckard Shaw se poprvé v sérii objevil v závěru Rychle a zběsile 6, kde se ukázalo, že je to právě on, kdo byl zodpovědný za smrt Hana (Sung Kang). V Rychle a zběsile 7 potom vystupoval jako hlavní antagonista. V Rychle a zběsile 8 jej hrdinové dostali z vězení, aby jim pomohl s další misí. Fanoušci vedli debaty o tom, zda si vrah podobné vykoupení zaslouží a do povědomí se dostat hashtag „spravedlnost pro Hana“. Pak si Deckard odskočil do Rychle a zběsile: Hobbs & Shaw, kde stanul jako hlavní hvězda po boku policajta Hobbse (Dwayne Johnson) během další mise na straně dobra. A v Rychle a zběsile 9 se ukázalo, že je Han ve skutečnosti naživu. V poslední scéně filmu stanuli Han a Shaw tváří v tvář a od té doby fanoušci napjatě čekají na odhalení toho, co se mezi nimi vlastně odehrálo a zda se divácký oblíbenec konečně dočká své spravedlnosti.

V Rychle a zběsile 10 vystupují Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludarcis, Sung Kang, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, Cardi B, Charlize Theron, Daniela Melchior, Brie Larson, Jason Momoa, Scott Eastwood, Jason Statham a Alan Ritchson. Režíruje Louis Leterrier. Datum premiéry je momentálně ohlášené na 18. května 2023.

Foto: Universal

Zdroj: Deadline, Universal

Galerie: 3

Rychle a zběsile 10: Jason Statham je zpátky jako Deckard Shaw | Fandíme filmu Rychle a zběsile 10: Jason Statham je zpátky jako Deckard Shaw | Fandíme filmu Rychle a zběsile 10: Jason Statham je zpátky jako Deckard Shaw | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest