Rychle a zběsile: Ludacris věří, že značka pojede věčně

Rychle a zběsile: Ludacris věří, že značka pojede věčně | Fandíme filmu
Universal Pictures
Konec podle představitele Teje neznamená nutně „konec“.

Před časem bylo oznámeno, že snímky Rychle a zběsile 10 a 11 budou dvě poloviny jednoho dlouhého flmu, v němž definitivně vyvrcholí a skončí současný příběh. To ale nutně neznamená, že bude úplně po všem.

V rozhovoru pro Fatherly to uvedl Ludacris, představitel týmového „ajťáka“ Teje. Herec řekl: „Všechno dobré musí jednou skončit. Zrovna točíme Rychle a zběsile 10, závěrečnou kapitolu. Ale to neznamená, že je [Rychle a zběsile] pryč navěky. Podívejte se na Jurský park. Ten taky skončil. Ale přišli na to, jak ho novým způsobe zase oživit. Takže doufám, že rychlá a zběsilá série bude žít navěky. Kdo ví, třeba v ní jednou budou pokračovat naše děti.“

Ludacris má naprostou pravdu. To, že skončí konkrétní příběh ještě neznamená, že studio nechá sedět značku ladem. Podívejte se na Pána prstenů, Hvězdné války nebo do jisté míry ságu Avengers. Vždycky se dříve či později najde způsob, jak z úspěšného jména zkusit vyždímat nějaký ten další dolárek. A pokud budou Rychle a zběsile 10 a 11 obdobně úspěšné, jako předchozí díly, tak to bude platit i tady. Značka už teď rozjela spin-offovou sérii Hobbs a Shaw, animovaný seriál pro děti, dlouhodobě se diskutuje o dalších spin-offech a jak říká Ludacris, i na hlavní sérii se v budoucnu může nějak navázat, podobně jako to udělal třeba právě zmiňovaný Jurský park. Prostě dokud bude studiu Universal dávat ekonomický smysl se značkou něco dělat, tak s ní něco dělat bude.

Foto: Ludacris jako Tej

Zdroj: Fatherly

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest