Rychle a zběsile: Chystá se spin-off s postavou Charlize Theron

Rychle a zběsile: Chystá se spin-off s postavou Charlize Theron | Fandíme filmu
Universal Pictures
Podle Vina Diesela už se píše scénář pro samostatný film o záporačce Cipher.

Momentálně se v našich kinech prohání Dieselova automobilová banda ve snímku Rychle a zběsile 9. Ten je první částí trilogie, která by podle tvůrců měla ústřední ságu uzavřít, k čemuž údajně existují pádné důvody. Neznamená to však, že by končila celá značka. Následovat budou nejrůznější spin-offy. Už teď se od hlavní série vydělily příběhy s agentem Hobbsem (Dwayne Johnson) a delší dobu se mluví také o potenciálním dámském filmu.

To ale není všechno. Vin Diesel řekl serveru Variety, že byli najatí scenáristé, aby připravili samostatný snímek s postavou Cipher. Tu v Rychle a zběsile hraje Charlize Theron. Poprvé se objevila v Rychle a zběsile 8, jako hlavní záporačka. Cipher je extrémně inteligentní žena, schopná brilantní manipulace a hackování elektroniky na božské úrovni. Neustále se snaží získat nejrůznější zařízení, jejichž pomocí by prakticky ovládla svět. V předchozích filmech skrze různé najaté poskoky, v Rychle a zběsile 8 už osobně. V závěru snímku uprchla. V Rychle a zběsile 9 se dozvídáme, že byla polapena agenty pana Nikoho (Kurt Russell), avšak brzy se dostane do rukou záporáků. Po většinu snímku hraje jen druhé housle, ale podaří se jí zmanipulovat své věznitele a získat hlavní slovo nad celou operací. Ta se sice nepovede, ale v závěru Cipher uniká, zdánlivě se tedy může stát opět ústředním protivníkem v příštím filmu.

Otázkou tím pádem je, o čem by vlastně pojednával její samostatný snímek. Pokud její současnost sledujeme v hlavní sérii, zřejmě bychom se podívali do minulosti. Ale tam co? Cipher je extrémně schopná a je zábavné sledovat extrémně schopné lidi, jak se snaží něčeho dosáhnout. Ale Cipher je také nesmírně amorální osoba, která zabila matku Dominicova syna Elenu (Elsa Pataky). Dokázali by jí diváci fandit? Dozvěděli bychom se snad v prequelu, co předcházelo tomu, že se začala snažit o ovládnutí světa? Těžko říct, necháme se překvapit, zda snímek vůbec vznikne a co případně přinese.

Zdroj: Variety

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest