Emily the Criminal: Aubrey Plaza propadá opojnému světu zločinu

Emily the Criminal: Aubrey Plaza propadá opojnému světu zločinu | Fandíme filmu
Universal
Zobrazit další 3 obrázky
Svižná kriminální studie přináší mrazivý portrét ženy, kterou mizerná životní situace a nenaplněné ambice mění v bezcitnou zlodějku. Pusťte si lákavý trailer.

Aubrey Plaza je dlouhodobě vynikající komediální herečka, kterou proslavily seriál Parks and Recreation a unikátní rozhovory pro média, při nichž nevystupovala z role asociální podivínky s temnou duší. Vedle komedií Aubrey v posledních letech začala vystupovat i v dramatičtějších rolích, ve filmech jako Ingrid míří na západ nebo Černý medvěd.

Trend pokračuje v novince Emily the Criminal. Tady Plaza hraje mladou Emily, která má na krku studentské půjčky a kvůli záznamu v trestním rejstříku se jí nedaří najít pořádnou práci. Když se doslechne o podvodném kšeftíku s kreditními kartami, zpočátku váhá, ale jakmile zjistí, že tak může vydělat 200, ale i 2000 dolarů za hodinu, rozhodne se to risknout. S jídlem ale roste chuť, Emily se pouští do stále odvážnějších akcí, zaplétá se s nebezpečnými lidmi a směřuje k průšvihu.

Krom Plaza v hlavní roli ve snímku vystupují Theo Rossi, Jonathan Avigdori, Bernardo Badillo nebo Gina Gershon. Jako svou celovečerní prvotinu film natočil John Patton Ford. Recenze z festivalů jsou pozitivní, kdy chválí především kriminální zápletku bez grandiózního přehánění a skvělou Aubrey Plaza v hlavní roli. V USA bude snímek v kinech uvedený 12. srpna, u nás zatím termín premiéry ohlášený nebyl. Níže najdete trailer a fotky.

Podklady a foto: Universal Pictures

Galerie: 4

Emily the Criminal: Aubrey Plaza propadá opojnému světu zločinu | Fandíme filmu Emily the Criminal: Aubrey Plaza propadá opojnému světu zločinu | Fandíme filmu Emily the Criminal: Aubrey Plaza propadá opojnému světu zločinu | Fandíme filmu Emily the Criminal: Aubrey Plaza propadá opojnému světu zločinu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest