Body Cam: Nadpřirozený zabiják vraždí policisty v novém hororu

Body Cam: Nadpřirozený zabiják vraždí policisty v novém hororu | Fandíme filmu
Paramount Players
Zobrazit další 2 obrázky
Trailer představuje nadpřirozenou kriminálku, ve které je hlavní hrdinka svědkem toho, jak něco ze záhrobí likviduje její policejní kolegy.

Název Body Cam odkazuje ke kameře, kterou často nosí jakou součást uniformy američtí policisté. Slouží k zaznamenání policejních zásahů, teoreticky mají pořizovat důkazní materiál či dokumentovat, zda se policisté chovají při zásazích korektně. Kolem kamer je řada kontroverzí. Ať už z hlediska toho, co všechno už zachytily nebo v otázce jejich skutečné účinnosti. Možná by se tak nabízelo, že snímek přinese drama plné složitých společenských otázek, nebo třeba kriminální thriller, kde kamery zachytí něco, „neměly“. To poslední v zásadě platí, nicméně trochu nečekaným způsobem. Snímek je nadpřirozený thriller, ve kterém kamera zaznamená nadpřirozenou entitu, která vraždí policisty. Všimne si toho ústřední hrdinka v podání Mary J. Blige.

Dále hrají Nat Wolff či Theo Rossi. Snímek zrežíroval Malik Vitthal, scénář napsali Richmond Riedel a Nicholas McCarthy (The Prodigy). Film bude v zámoří vypuštěný na VOD už 19. 5., tak uvidíme, kdy a zda se dostane oficiálně také do naší distribuce. Níže si můžete přehrát trailer:

Galerie: 3

Body Cam: Nadpřirozený zabiják vraždí policisty v novém hororu | Fandíme filmu Body Cam: Nadpřirozený zabiják vraždí policisty v novém hororu | Fandíme filmu Body Cam: Nadpřirozený zabiják vraždí policisty v novém hororu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest