Ulička přízraků: Leonardo DiCaprio si může zahrát v remaku Guillerma del Tora

Ulička přízraků: Leonardo DiCaprio si může zahrát v remaku Guillerma del Tora | Fandíme filmu
Že by další zlatý plešoun pro oba zúčastněné?

Guillermo del Toro si za film Tvář vody odnesl domů Oscara a teď se chystá na další ambiciózní projekt s názvem Nightmare Alley aneb Ulička přízraků, kde si možná pod jeho vedením zahraje i oscarový Leonardo DiCaprio.

První verze filmu vznikla podle knižní předlohy již v roce 1947, nový snímek by se jí však měl držet o něco blíže. Příběh knihy pojednává o mladém Stanu Carlisleovi, který právě začal pracovat v cirkuse. Stan se v cirkuse naučí několik triků a zábavných vystoupení, a nakonec cirkus opouští v doprovodu mladé Molly. Společné vystupování jim vychází, ale Stan je z podvodných vystoupení stále více a více ve stresu, a proto začne navštěvovat psycholožku Lilith. Ta ho však svede a začne jím manipulovat. Ačkoli se zdá, že Stanovi leží svět u nohou, ve skutečnosti je jen šachovou figurkou v Lilithině hře, a když si to uvědomí, bude už příliš pozdě.

Film se začne točit ještě letos, jakmile Guillermo del Toro najde ideální obsazení. Leonardo DiCaprio se letos ukáže v novince Once Upon a Time in Hollywood, což je první film po jeho čtyřleté pauze od oscarového Revenanta. Ulička přízraků zní jako zajímavá příležitost pro oba pány. Snad spolupráce klapne.

Titulní fotka je ze snímku Ulička přízraků z roku 1947.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest