Thor: Láska jako hrom dorazil do ČR, tržby budou obří

Thor: Láska jako hrom dorazil do ČR, tržby budou obří | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 2 obrázky
Recenze pro nového Thora jsou zdrženlivé, ale diváci se chystají do kin ve velkém. Pusťte si finální ukázky.

Zítra má oficiální premiéru v Česku Thor: Láska jako hrom. Už dnes od 19:00 však některá kina nabídnou předpremiéru, takže nedočkaví fanoušci mohou ukojit zvědavost doslova za pár hodin. Možná se vyplatí trochu brzdit očekávání, protože ačkoliv první reakce byly převážně pozitivní, průměrná známka na agregátoru Rotten Tomatoes pomalu klesá. Ze 153 recenzí je 71% pozitivních (marvelovky na tom bývají lépe) a průměrná známka je 6,8 z 10. Nezanedbatelná část kritiků se začíná klonit k názoru, že se snímek až příliš pokouší napodobit recept Thora: Ragnarok, ale napodruhé už chybí lehkost a moment překvapení. Nicméně za chvíli si uděláme vlastní obrázek.

Jisté je, že diváci na snímek zvědaví jsou. Aktuální analytické předpovědi očekávají, že jen v USA Láska jako hrom do konce víkendu utrží 140-160 milionů dolarů a mezinárodně dalších zhruba 150. Se zhruba třísetmilionovou tržbou tak půjde o jasný hit, který pro Marvel jednoznačně nebude prodělečný. Thor: Ragnarok na tom byl při premiéře obdobně a nakonec se vyšplhal k celkové tržbě více než 850 milionů.

A ještě než se rozeběhnete do kina, jsou tu dva poslední teasery, filmová hudba a v galerii najdete finální plakáty.

Thor (Chris Hemsworth) se vydává na cestu, na jaké dosud nikdy předtím nestál – Snaží se dojít vnitřního klidu. Jeho penzi nicméně přeruší galaktický zabiják Gorr, řečený „Bohovrah“ (Christian Bale). Gorr se snaží vyhubit všechny bohy, a tak se jej Thor pokusí zastavit. O pomoc požádá krále Valkyrie (Tessa Thompson), Korga (Taika Waititi) a svou bývalou přítelkyni Jane Foster (Natalie Portman), z níž se k Thorově překvapení stal Mocný Thor a z neznámého důvodu vládne magickým kladivem Mjolnirem. Společně se vydávají urputné kosmické dobrodružství, aby zjistili, co Gorra nutí k pomstě a zastavili jej dřív, než bude pozdě. Režíruje Taika Waititi, který napsal scénář společně s Jennifer Kaytin Robinson. Datum premiéry je stanovené na 7. 7. 2022.

Foto: Marvel

Zdroj: Deadline

Galerie: 3

Thor: Láska jako hrom dorazil do ČR, tržby budou obří | Fandíme filmu Thor: Láska jako hrom dorazil do ČR, tržby budou obří | Fandíme filmu Thor: Láska jako hrom dorazil do ČR, tržby budou obří | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest