Thor: Láska jako hrom může být poslední Marvel film Chrise Hemswortha

Thor: Láska jako hrom může být poslední Marvel film Chrise Hemswortha | Fandíme filmu
Marvel Studios
O marvelovské budoucnosti hovoří také režisér Taika Waititi.

Nová filmová marvelovka, Thor: Láska jako hrom, se řítí do kin zběsilým tempem. Ještě než se snímku dočkáme, poskytují tvůrci a herci řadu rozhovorů a občas přijde řeč i na případnou budoucnost.

Nedávno se server Fandango zeptal režiséra Taiky Waititiho, jestli je Láska jako hrom začátek nové trilogie. Režisér odpověděl:

O [Thorovi: Láska jako hrom] jsem nepřemýšlel jako o součásti nové trilogie, protože pokaždé když natočím nový film, tak mám pocit, že už to nikdy nechci zažít znovu. Je strašně těžká práce. Už jsem to zažil osmkrát. Osmkrát už jsem si řekl, že to zabalím, že jsem si už užil dost legrace. Jenže pak vás vždycky přilákají zpátky. Všemi těmi svými americkými dolary, sušenkami a Oscary“.

Taika to tedy bere s nadhledem a z jeho odpovědi lze vytušit, že pro Marvel nemusí další film točit za každou cenu, ale za správných podmínek by mu asi nevadilo znovu utrácet obří rozpočet na to, že se může vyblbnout. A jak to vidí muž nejdůležitější, Chris Hemsworth, představitel Thora? Ten pro magazín Wired řekl:

Poslední [Marvel film] který jsem natočil, byl Thor: Láska jako hrom a klidně by to mohl být můj úplně poslední Marvel film. Zatím nevím. Byla to zábava a divoká jízda, tak jako jsou všechny filmy Taiky Waititiho. Už tu postavu hraji deset, jedenáct let a pokaždé to bylo nové a vzrušující a tentokrát to nebyla žádná výjimka. Zase to bylo svěží a měl jsem pocit, že zkoušíme něco nového. Podle Taikových slov jsem si zahrál v praštěné, divoké romantické komedii zasazené do vesmíru. Thora hraji hrozně rád, hrál jsem ho mnoho let a rád jej budu hrát dál, pokud si to lidé budou přát. Nejtěžší na tom je, pokaždé přijít s něčím novým, aby to pro diváky nezačalo být předvídatelné, aby neviděli podruhé něco, co už znají. To je výzva, ale zároveň také zábava.“

Chris tedy další budoucnosti u Marvelu neříká vyloženě ne, ale jeho přístup se nadále vyvíjí. Po Thorovi: Temném světě byl z postavy tak otrávený, že se nemohl dočkat, až mu vyprší smlouva a dá jí sbohem. Pak přišel Waititi, společně Thora ve snímku Ragnarok kompletně předělali a Hemsworth si začal úlohu užívat. Před časem tvrdil, že po Taikově resuscitaci bude hrát boha hromu klidně navěky. Teď je patrné, že se možná přeci jen už trochu nabažil a kouzlo nového se maličko okoukalo.

Co tedy bude dál? Zřejmě bude záležet čistě na tom, zda se podaří přijít s námětem, který by Hemswrotha zaujal. Pokud by se to nepovedlo, tak momentálně asi není zcela vyloučené, že by se do budoucna série chopila Natalie Portman jako Mighty Thor. Ale jestli je něco takového na pořadu dne, se zřejmě dozvíme až po premiéře Lásky jako hrom. Tu čekáme 7. července.

Foto: Thor: Láska jako hrom

Zdroj: Fandango, Wired

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest