Thor 4: V nové upoutávce se staré hrdličky po letech poprvé znovu shledávají

Thor 4: V nové upoutávce se staré hrdličky po letech poprvé znovu shledávají | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 5 obrázků
Marvel ve velkém bodoval na cenách MTV. Bude v Lásce jako hrom Thor předávat žezlo?

Během předávání cen MTV nebyla v noci na dnešek o Marvel nouze. Spider-Man: Bez domova vyhrál od diváků cenu pro nejlepší film a nejlepšího herce, Scarlett Johansson dostala za Black Widow cenu pro nejlepšího hrdinu, Sophia Di Martino dostala za roli Sylvie v Lokim cenu pro nejlepšího nováčka a Tom Hiddleston, Sophia Di Martino a Owen Wilson dostali za Lokiho cenu pro nejlepší tým. Během večera byla také uvolněná nejnovější ukázka ze snímku Thor: Láska jako hrom.

Můžete si ji pustit níže a v daném momentu vidíme, že jde o první chvíli, kdy se Thor (Chris Hemsworth) a Jane Foster po letech odloučení opět setkávají. V rozhovoru pro Empire režisér Taika Waititi řekl, že Thor je ze setkání opravdu odvařený. Neviděli se osm let a najednou svoji životní lásku potkává oblečenou tak, že vypadá skoro jako on sám.

Hodně dělá kostým a kladivo, Natalie Portman nicméně musela pro návrat do role také nabrat svaly, aby patřičně do pozměněné role zapadla. Prošla si několika měsíci silového tréninku, jaký do té doby nikdy nezažila. Oproti dosavadnímu důrazu na kondici a ohebnost tak najednou zvedala závaží a neustále doplňovala protein, aby patřičně zmohutněla.

Nicméně pozor, pokud by měli fanoušci pocit, že spolu s kladivem Mjolnir předá Jane pomyslné žezlo svojí série, mohli by se šeredně mýlit. Režisér Waititi tvrdí, že budoucí plány Marvelu sice nezná, ale domnívá se, že s předáním štafety se v tuhle chvíli nepočítá.

Thor (Chris Hemsworth) se vydává na cestu, na jaké dosud nikdy předtím nestál – Snaží se dojít vnitřního klidu. Jeho penzi nicméně přeruší galaktický zabiják Gorr, řečený „Bohovrah“ (Christian Bale). Gorr se snaží vyhubit všechny bohy, a tak se jej Thor pokusí zastavit. O pomoc požádá krále Valkyrie (Tessa Thompson), Korga (Taika Waititi) a svou bývalou přítelkyni Jane Foster (Natalie Portman), z níž se k Thorově překvapení stal Mocný Thor a z neznámého důvodu vládne magickým kladivem Mjolnirem. Společně se vydávají urputné kosmické dobrodružství, aby zjistili, co Gorra nutí k pomstě a zastavili jej dřív, než bude pozdě. Režíruje Taika Waititi, který napsal scénář společně s Jennifer Kaytin Robinson. Datum premiéry je stanovené na 7. 7. 2022.

Foto: Marvel

Zdroje: Deadline, Vanity Fair, Empire, Games Radar

Galerie: 6

Thor 4: V nové upoutávce se staré hrdličky po letech poprvé znovu shledávají | Fandíme filmu Thor 4: V nové upoutávce se staré hrdličky po letech poprvé znovu shledávají | Fandíme filmu Thor 4: V nové upoutávce se staré hrdličky po letech poprvé znovu shledávají | Fandíme filmu Thor 4: V nové upoutávce se staré hrdličky po letech poprvé znovu shledávají | Fandíme filmu Thor 4: V nové upoutávce se staré hrdličky po letech poprvé znovu shledávají | Fandíme filmu Thor 4: V nové upoutávce se staré hrdličky po letech poprvé znovu shledávají | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest