Marvel se vrací na Comic-Con

Marvel se vrací na Comic-Con | Fandíme filmu
Marvel Studios
Léto opět přinese velká komiksová oznámení žhavých novinek. Co vše může být odhaleno?

Na letním Comic-Conu v americkém San Diegu tradičně patřily ke zlatým hřebům panely studií Marvel a Warner Bros. (DC Films), které fanouškům z celého světa představily zástup žhavých novinek. Poslední regulérní Comic-Con ale proběhl v roce 2019. Od té doby se kvůli pandemii pořádaly pouze virtuální ročníky, popřípadě loňská podzimní osekaná verze. Těchto variant se velká hollywoodská studia vůbec neúčastnila. A zatímco DC rozjelo velkou virtuální akci DC FanDome, Marvel maximálně oznámil čas od času pár novinek na nějaké Disneyho prezentaci. Jinak jakákoliv slavnostní vystoupení chyběla.

To se letos v létě změní. Už před časem šéf Marvelu Kevin Feige vzkázal, že se fanoušci brzy dozvědí, kam má filmový svět Marvelu namířeno. Teď Feige při propagaci Thora: Láska jako hrom potvrdil, že studio bude mít svoji prezentaci na letošním Comic-Conu! Panel proběhne v noci z 23. na 24. července, v neděli ráno tak začnou k českým fanouškům proudit odhalené novinky.

V tuhle chvíli není zřejmé, jak bude prezentace vypadat. Šéfredaktor serveru Collider tvrdí, že studio zvažuje dvě různé varianty. Buď přiveze velkolepou show, kde se toho představí spousta, anebo bude panel zaměřený pouze na jeden celovečerní film. V tom případě by to byl nejspíš Black Panther: Wakanda Forever. Velký smysl by dávalo také bližší představení She-Hulk, která se dočká premiéry už v srpnu. Skromnější prezentace by rozhodně měla svoje opodstatnění, protože Marvel má naplánovanou prezentaci také na letošní září, na Disneyho velkou akci D23 a určitě by dávalo smysl, pokud by korporátní vedení chtělo odhalit novinky na vlastní přehlídce, nikoliv na cizí.

Pokud by skutečně došlo k hodně velké předváděčce, kde se něco dozvíme o širší budoucnosti, pak by určitě mohli fanoušci očekávat novinky také k Werewolf by Night, Ironheart, Secret Invasion, Armor Wars, druhé řadě Lokiho, Echo, Agathě: House of Darkness, Wonder Manovi, Daredevilovi, Novovi, Ant-Manovi 3, Strážcům Galaxie 3, The Marvels, Fantastické čtyřce, Bladeovi, Deadpoolovi 3, Captainu Amerikovi 4, Shang-Chimu 2, Thunderbolts a potenciálně nějaké příští velké týmovce. A vyloučit nelze ani nějaká překvapení.

Foto: Robert Downey Jr. na Comic-Conu

Zdroje: Deadline, Collider

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest