Blade: Nový Marvel film nám může představit upírovu dceru

Blade: Nový Marvel film nám může představit upírovu dceru | Fandíme filmu
New Line Cinema
Natáčení nového Bladea s Mahershalou Alim se blíží. Obsazení se rozrůstá.

Pokud přijde řeč na marvelovské upíry, diváci mají prozatím zkušenosti s Morbiem. A to nejsou zkušenosti příliš valné. Reputaci bude moci milovníkům krve napravit Blade. Tenhle poloviční upíří míšenec v komiksech upíry loví a už v minulosti nám jej představily filmy s Wesleym Snipesem v hlavní roli. Aktuálně se blíží přípravy nového zpracování, kde ústřední úlohu hraje Mahershala Ali.

Ačkoliv by natáčení mělo podle některých zpráv začít v horizontu týdnů, o zbytku obsazení prozatím nevíme mnoho. Někdy se spekuluje, že by se mohl ukázat Kit Harington jako Dane Whitman, jenž na Bladea narazil v samém závěru filmu Eternals. A v dosud nepředstavené roli se ukáže také Delroy Lindo.

Server The Direct teď odhalil, že další obsazenou herečkou je Milan Ray. Ta momentálně vystupuje v seriálu Báječná léta. The Direct uvádí, že čtrnáctiletá herečka dostala ve snímku klíčovou roli a na základě toho spekuluje, že by mohla představovat Fallon Grey, tedy Bladeovu dceru. To v komisech měla být mladá slečna z Oregonu, které se život obrátí vzhůru nohama, když se dozvídá pravdu o svém původu. Kuriozní je, že komiks s postavou byl nakonec zrušený dřív, než vůbec začal vycházet. Ve filmu by se tak postava mohla nakonec dočkat své absolutní premiéry.

V tuhle chvíli nicméně skutečně nic není pevně dané, jen to, že Milan Ray byla obsazena v klíčové roli.

Blade je v komiksech poloviční upír, jenž se věnuje likvidování upírů, kteří svoji žízeň po krvi ukájejí na lidských obětech. V letech 1998-2004 s ním vznikly tři celovečerní filmy s Wesleym Snipesem v hlavní roli. Pro Snipese je Blade životní role a od té doby se snaží k postavě vrátit, nicméně prozatím bez úspěchu. V roce 2006 vznikla také rychle zapomenutá televizní série. V roce 2011 Marvel potvrdil, že se práva na Bladea vrátila zpátky k němu. Vedle neurčitých zákulisních zvěstí se však nikdy neobjevily žádné oficiální zprávy o tom, že by studio s postavou chystalo nějaký film nebo seriál. To platilo až do roku 2019, kdy byl oficiálně oznámený nový Blade a do hlavní role byl obsazen Mahershala Ali. Dále hraje Delroy Lindo. Režéruje Bassam Tariq. Scénář píše Stacy Osei-Kuffour.

Titulní foto je ilustrační - Wesley Snipes jako předchozí představitel Bladea

Zdroj: The Direct

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest