Zelený sršeň: Maskovaný milionář bude opět bojovat se zločinem

Zelený sršeň: Maskovaný milionář bude opět bojovat se zločinem | Fandíme filmu
Sony
Režisér Neviditelného chystá serióznější akční zpracování superhrdinského pradědečka.

Jednou za pár let se Hollywoodem rozezní zpráva, že se připravuje další zpracování Zeleného sršně. Maskovaný bojovník se zločinem vystupuje v médiích už od 30. let, soudobí diváci jej však nejspíš budou znát především díky celovečernímu filmu z roku 2011, kdy milionáře se superhrdinským koníčkem ztvárnil Seth Rogen. Od té doby jsme u nás na webu psali dvakrát o potenciálním návratu celé značky a teď se zdá, že k němu definitivně dojde.

Studio Universal připravuje snímek The Green Hornet and Kato, tedy Zelený sršeň a Kato, kdy Kato je věrný pobočník hlavního hrdiny (ve filmu s Rogenem byl dokonce ten, kdo se daleko víc nadřel). Jako režisér má být najatý Leigh Whannell, který si udělal dobré jméno snímky Upgrade a Neviditelný. Momentálně probíhají jednání o podmínkách spolupráce a podpis smlouvy je na spadnutí. Jakmile se podaří vše domluvit, mělo by se poměrně rychle začít natáčet.

Scénář napsal David Koepp, scenárista se značně rozmanitou kariérou. Napsal chválené snímky jako Jurský park, Mission: Impossible nebo prvního Spider-Mana. Stejně tak ale napsal třeba také poslední Mumii nebo Indianu Jonese a Království křišťálové lebky. Je tedy otázkou, jakou formu (a jaké podmínky od produkce) bude mít tentokrát. Magazín Deadline píše, že ze scénáře pro The Green Hornet and Kato je studio nadšené. Zatímco verze s Rogenem byla hodně komediální, tentokrát máme očekávat serióznější akční thriller.

Titulní foto je ilustrační: Zelený sršeň z roku 2011

Foto: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest