The Beekeeper: Statham chystá akci s drsňákem Davidem Ayerem

The Beekeeper: Statham chystá akci s drsňákem Davidem Ayerem | Fandíme filmu
Millennium Films
Tvůrce Training Day či Patroly se pustí se Stathamem do špionážní hry.

Loni v září jsme se dozvěděli, že Jason Statham vystoupí v akční novince The Beekeeper, tedy „Včelař“. Tehdy o snímku nebylo známo mnoho podrobností, znali jsme pouze vágní anotaci, jež hovořila o „thrilleru ve strhujícím tempu, jenž silně vychází z mytologie včelařství“. Teď už máme přeci jen podrobností o chlup víc:

Snímek bude pojednávat o muži, který býval agentem mocné utajené organizace Beekeepers. Teď jej čeká osobní cesta za odplatu, při níž jsou však v sázce i národní zájmy. I čerstvá synopse hovoří o tom, že snímek vychází z „mytologie včelařství“, což je minimálně za mě tvrzení, které (alespoň prozatím) naprosto nedává smysl. Snad produkce brzy odhalí něco dalšího.

Prozatím víme alespoň to, že jako režisér byl najatý David Ayer. Ten dlouhá léta platil za autora drsných snímků, když napsal scénář pro Rychle a zběsile a Training Day a zrežíroval Drsný časy, Patrola nebo Železná srdce. V posledních letech se utápěl ve slabších kusech, jako jsou Sebevražedný oddíl, Bright nebo The Tax Collector, tak snad dostane po boku Stathama příležitost napravit si reputaci.

Scénář filmu napsal Kurt Wimmer, jenž má na triku Kouli, Equilibrium, Salt nebo Ctihodného občana. Čerstvě snímek míří na filmový trh do Cannes, kde se nabídne mezinárodním distributorům.

Foto je ilustrační: Jason Statham v Expendables

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest