Code Name Banshee: Zabiják Banderas čelí masivní přesile

Code Name Banshee: Zabiják Banderas čelí masivní přesile | Fandíme filmu
Screen Media Films
Zobrazit další 4 obrázky
Trailer představuje nový akční thriller, kde se Antoniův hrdina musí ještě jednou chopit zbraně, aby zachránil holý život.

Včera jsme vám představili upoutávku pro nový film Hot Seat s Melem Gibsonem. Dnes je čas na dalšího stárnoucího akčního pardála. Antonio Banderas je tu s upoutávkou pro zabijáckou přestřelku Code Name Banshee.

Zatímco Hot Seat se do nějaké míry opírá o neznámo a snad i napětí, v Code Name Banshee je všechno jasně nalajnované. Banderasovi jdou po krku, a tak spojí síly se svojí starou parťačkou a svojí dcerou a společně se postaví s bouchačkami v rukou masivní přesile. Hlavním lákadlem v tomhle případě mají být stylově zabrané výstřely. Jestli snímek má šanci kritérium splnit, můžete zkusit odhadnout z přiloženého traileru.

Caleb je bývalý zabiják americké tajné služby. Teď se ukrývá a až do chvíle, kdy je na jeho hlavu vypsaná odměna, po něm není ani vidu ani slechu. Varovat jej přichází jeho učednice, neméně nebezpečná zabijačka známá jako Banshee. CIA je chce oba zlikvidovat a posílá po nich nebezpečného žoldáka Anthonyho a jeho muže. Pokud chtějí oba bývalí parťáci přežít, musejí odložit staré neshody a společně s Calebovou dcerou Hailey se hrozbě postavit.

Vedle Banderase v roli Caleba ve snímku vystupují Jaime King (Neprůstřelný mnich, Sin City, Plán útěku 2 a 3) jako Banshee, Catherine Davis jako Hailey (seriál Mira Mira) a Tommy Flanagan (Zákon gangu, Westworld, Wu Assassins) jako Anthony. Režisér Jon Keeyes má za sebou bohužel jen mizerně hodnocené snímky jako Rogue Hostage nebo Přeživší, popřípadě průměry jako Krvavá loupež nebo Vraždící monstrum. Novinka jde na VOD 1. července.

Podklady a foto: Screen Media Films

Galerie: 5

Code Name Banshee: Zabiják Banderas čelí masivní přesile | Fandíme filmu Code Name Banshee: Zabiják Banderas čelí masivní přesile | Fandíme filmu Code Name Banshee: Zabiják Banderas čelí masivní přesile | Fandíme filmu Code Name Banshee: Zabiják Banderas čelí masivní přesile | Fandíme filmu Code Name Banshee: Zabiják Banderas čelí masivní přesile | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest