Hot Seat: Mel Gibson likviduje bombu v prvním traileru

Hot Seat: Mel Gibson likviduje bombu v prvním traileru | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit další 2 obrázky
Kevin Dillon nesmí vstát z křesla plného trhavin. Zachránit jeho i celé město může jen Gibson.

Nestárnoucí akční hvězda, Mel Gibson, hraje v posledních letech převážně v nejrůznějších béčkách. Tu a tam probleskne kousek jako Mistrovská úroveň, jinak se ale vrší převážně slaboty jako Agent Game. Novinka Hot Seat nicméně přinejmenším na první pohled působí dojmem, že by se mohla zařadit mezi ty povedenější fláky.

Trailer představuje thriller, kde Gibson hraje expertního policejního pyrotechnika. Po městě vybuchují nálože a k teroristickým útokům se přizná bývalý hacker (Kevin Dillon). My jako diváci však víme, že je muž před počítačovou obrazovkou pouze nevinnou loutkou někoho v zákulisí. Zpracování možná nebude prvotřídní a obdobné příběhy už jsme v minulosti mohli vidět, zároveň je ale zápletka dostatečně šťavnatá, aby měla potenciál přinést větší zábavu, než tuctové příběhy o pomstě, které obvykle podobné druhořadé akční thrillery pohánějí. K tomu si připočtěme dva pány v ústředních rolích a můžeme začít tajně doufat, že z Hot Seat bude koukatelná zábava.

V městském parku explodovala trhavina a způsobila paniku. Na místo spěchá Walace Reed (Mel Gibson), veterán pyrotechnického oddělení. Orlando Friar (Kevin Dillon) býval geniální hacker. Teď pracuje na oddělení IT podpory v nedaleké kancelářské budově. Tajuplný telefonát mu sděluje, že sedí na výbušném zařízení dost silném na to, aby dokázalo vymazat celý dům. Stačí se postavit a nálož exploduje. Čas ubíhá a tajuplný hlas v telefonu Orlanda nutí, aby se naboural do hedgeových fondů, které se každodenně ve svém zaměstnání snaží zabezpečit. Všude kolem jsou bomby, aby se policie nemohla přiblížit a hlas dál tlačí na to, aby se bývalý hacker soustředil pouze na svůj úkol. Zásahová jednotka je přesvědčená o tom, že je Orlando terorista a plánuje vzít budovu útokem. Reed však odhaluje, že nebezpečí je ve skutečnosti daleko větší. Po celém městě jsou skryty obří nálože, které ohrožují miliony lidí. Pokud mají zabránit neštěstí, musí Reed s Orlandem spolupracovat a přechytračit tajuplný hlas v telefonu.

V další roli vystupuje Shannen Doherty, režíruje béčkař James Cullen Bressack. Americká premiéra je stanovena na 1. července, pak se uvidí, jak se bude film dál šířit. Můžeme nicméně předpokládat, že na VOD dorazí poměrně rychle.

Podklady a foto: Lionsgate

Galerie: 3

Hot Seat: Mel Gibson likviduje bombu v prvním traileru | Fandíme filmu Hot Seat: Mel Gibson likviduje bombu v prvním traileru | Fandíme filmu Hot Seat: Mel Gibson likviduje bombu v prvním traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest