Kocour v botách: Poslední přání – Nový trailer ukazuje netradiční animák v plné síle

Kocour v botách: Poslední přání – Nový trailer ukazuje netradiční animák v plné síle | Fandíme filmu
Dreamworks
Zobrazit další 1 obrázek
Když kočky přijdou o osm životů, odcházejí na ponižující odpočinek. Šermíř v botách to tak nenechá.

Zatímco první Kocour v botách byl prostě jen poměrně otřepaným spin-offem Shreka, pokračování nazvané Kocour v botách: Poslední přání, má daleko větší potenciál. Snímek kompletně změnil styl animace. Namísto té klasické „plastikové“ ala Shrek, tu máme něco, co připomíná rozpohybovanou malbu, případně 2D animaci. To dává snímku daleko jedinečnější vzhled a daleko abstraktnějšího ducha. Jde tak trochu jinak pracovat s vyprávěním, případně volit odlišný přístup k akci či vizuálním gagům.

Také se o trochu víc poodhaluje zápletka. Už dříve jsme věděli, že Kocourovi zbývá jeho poslední život, a že mu po krku půjdou Zlatovláska a další naštvaní zabijáci, kteří touží po odplatě. Teď se však dozvídáme ještě o mezičase, který Kocour stráví „na odpočinku“. Zvlášť pro divocha, jako je on, to nebude žádný med.

Jak už víme z dřívějška, příběh pojednává o tom, že Kocour (Antonio Banderas) promrhal osm ze svých devíti kočičích životů a zbývá mu ten poslední. Kocour se rozhodne vypravit do Černého lesa, aby našel mytickou hvězdu přání a získal své ztracené životy zpátky. S jedním životem je ale třeba šetřit, a tak slavnému šermíři nezbývá nic jiného, než pokorně požádat o pomoc svoji nemesis – neodolatelnou Čiči Tlapičku (Salma Hayek). Na výpravu se s nimi vydává potrhlý, užvaněný a vždy optimistický vořech Perro (Harvey Guillén). V patách je jim však Zlatovláska (Florence Pugh) a mafiánský klan Tří medvědů, „Velký“ Jack Horner (variace na postavu z dětské říkanky, John Mulaney) a děsivý lovec odměn Velký zlý vlk (Wagner Moura). Dále hrají Olivia Colman, Ray Winstone, Da’Vine Joy Randolph, Anthony Mendez a Samson Kayo. Režírují Joel Crawford a Januel Mercado. Datum premiéry je ohlášené na 22. prosince 2022.

Podklady a foto: Dreamworks

Galerie: 2

Kocour v botách: Poslední přání – Nový trailer ukazuje netradiční animák v plné síle | Fandíme filmu Kocour v botách: Poslední přání – Nový trailer ukazuje netradiční animák v plné síle | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest