Mimoni 2: Padouch přichází – V novém traileru je z letadla kůlnička na dříví

Mimoni 2: Padouch přichází – V novém traileru je z letadla kůlnička na dříví | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit dalších 5 obrázků
Už jenom pár dní a snímek Mimoni 2: Padouch přichází dorazí do našich kin.

Jedním z největších letních hitů budou bez pochyby Mimoni 2: Padouch přichází. Poslední měsíce dokazují, že rodiny s dětmi do kina stále chodí. Takže když se jim nabídne populární značka, jako jsou právě Mimoni, měl by být úspěch zaručen.

Do sedaček malé i větší diváky láká nejnovější upoutávka, jež se z velké části skládá z pasáže filmu, kde mrňouskové pilotují letadlo plné pasažérů. Neobejde se to bez klasického žvatlání a lumpáren. Druhou půlku traileru pak plní především ukázky z bojového výcviku, kterým musejí Mimoni projít, pokud mají pomoci svému malému šéfovi ze šlamastiky.

Sabotage od Beastie Boys dává videu šťávu, jinak je to ale přesně to, co od Mimoňů čekáte. Pokud vás jejich eskapády bavily doposud, nejspíš budete opět spokojení a naopak.

V neutuchající touze najít toho největšího padoucha všech dob, aby mu mohli věrně sloužit, narazí Mimoni na malého nosatého černovlasého chlapce, který vyrůstá jen se svou německou matkou. Jmenuje se Gru a aniž to tuší, tohle setkání mu zásadně změní život… Film natočili Kyle Balda a Brad Ableson. V hlavních rolích v původním znění ve snímku promlouvají Pierre Coffin, Steve Carell, Lucy Lawless, Michelle Yeoh, Jean-Claude Van Damme, Julie Andrews, Dolph Lundgren, Taraji P. Henson, Alan Arkin, Danny Trejo, Russell Brand nebo RZA. V českých kinech bude film nasazený 30. června.

Podklady a foto: Universal

Galerie: 6

Mimoni 2: Padouch přichází – V novém traileru je z letadla kůlnička na dříví | Fandíme filmu Mimoni 2: Padouch přichází – V novém traileru je z letadla kůlnička na dříví | Fandíme filmu Mimoni 2: Padouch přichází – V novém traileru je z letadla kůlnička na dříví | Fandíme filmu Mimoni 2: Padouch přichází – V novém traileru je z letadla kůlnička na dříví | Fandíme filmu Mimoni 2: Padouch přichází – V novém traileru je z letadla kůlnička na dříví | Fandíme filmu Mimoni 2: Padouch přichází – V novém traileru je z letadla kůlnička na dříví | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest