Black Adam: Plakáty blíže odhalují jednotlivé postavy

Black Adam: Plakáty blíže odhalují jednotlivé postavy | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 4 obrázky
Seznamte se s jednotlivými členy superhrdinského týmu Justice Society of America.

Antihrdina Black Adam se nám před pár dny pochlubil s vlastním trailerem, kde se konečně začalo rýsovat, jak bude celé dobrodružství v kinech vypadat. Krátce po traileru se přidává ještě sada plakátů, která nám prezentuje jednotlivé postavy filmu.

Postupně se nám hezky z blízka ukazují: Hawkman, alias Carter Hall, jehož představuje Aldis Hodge. Hawkmen je v současnosti archeolog, který je reinkarnací egyptského prince, obdařený létajícími křídly. Pak je tu Atom Smasher, neboli Al Rothstein. Tenhle člen Justice Society of America umí měnit svou molekulární strukturu a díky tomu určovat svoji velikost, ale také sílu. Hraje ho Noah Centineo. Následuje Cyclone, tedy Maxine Hunkel, ztvárněná Quintessou Swindell. Tato členka JSA dokáže ovládat vítr a generovat zvuk. A spolek uzavírá Doctor Fate, alias Kent Nelson. Také je členem JSA a je vlastníkem magické „Helmy osudu“. Ztvárnil jej Pierce Brosnan.

Níže najdete ještě nepříliš kvalitní TV spot, který snad obsahuje pár sekund záběrů navíc oproti traileru.

Příběh začíná před 5000 lety v zemi Kahndaq, která vzkvétala a byla protkána magií. Byla však vybudována na zádech otroků. Black Adam byl jedním z nich a už to dál nehodlal snášet. Proto povstal a postavil se za svůj lid. Lidi potřebovali hrdinu, ale měli jen jeho. A tak udělal, co bylo třeba. Za to však byl uvězněný na pět tisíc let do žaláře. Teď je konečně volný a přísahá, že tentokrát už jej nikdo nezastaví. Součástí snímku bude hrdinský tým JSA – Justice Societ of America (Americký spolek spravedlnosti) - Hawkman, Doctor Fate, Cyclone a Atom Smasher. V hlavních rolích Dwayne Johnson, Pierce Brosnan, Noah Centineo, Aldis Hodge, Quintessa Swindell, Sarah Shahi, Marwan Kenzari, James Cusati-Moyer a Bodhi Sabongui. Režíruje Jaume Collet-Serra. Datum premiéry je stanovené na 20. 10. 2022.

Podklady a foto: Warner Bros.

Galerie: 5

Black Adam: Plakáty blíže odhalují jednotlivé postavy | Fandíme filmu Black Adam: Plakáty blíže odhalují jednotlivé postavy | Fandíme filmu Black Adam: Plakáty blíže odhalují jednotlivé postavy | Fandíme filmu Black Adam: Plakáty blíže odhalují jednotlivé postavy | Fandíme filmu Black Adam: Plakáty blíže odhalují jednotlivé postavy | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest