Black Adam: The Rock našel záporáka pro svou chystanou komiksovku

Black Adam: The Rock našel záporáka pro svou chystanou komiksovku | Fandíme filmu
DC Films
Zobrazit další 1 obrázek
Black Adam se musí s někým servat a zřejmě to bude Jafar z Aladina.

Komiksové dobrodružství Black Adam se nemusí bát o nedostatek pozornosti, neboť titulního hrdinu si střihne Dwayne Johnson, čili nejzářivější hollywoodská hvězda současnosti. Snímek dostal na starost režisér Jaume Collet-Serra, jenž by se měl popasovat s látkou z per Roryho Hainese, Sohraba Noshirvaniho a Adama Sztykiela. Vyjma Johnsona se na kus řeči staví Aldis Hodge coby Hawkman, Noah Centineo jako Atom Smasher, Quintessa Swindell v roli Cyclone a Sarah Shahi pro změnu jako Adrianna Tomaz. Zatím však nebylo jasné, s kým si to supersilný antihrdina ve filmu rozdá. Dle posledních zvěstí, které zveřejnil server The Illuminerdi, by měl Johnsonův Black Adam čelit záporákovi jménem Ishmael Gregor alias Sabbac. V komiksech figuruje hned několik verzí Sabbaca, leč v Johnsonově sólovce by mělo jít o newyorského gangstera, jenž získá nadlidskou sílu a manýry démona ve chvíli, kdy podstoupí tajuplný rituál.

Netflix
Marwan Kenzari ve snímku Old Guard: Nesmrtelní (2020)

Současně servery The Hollywood Reporter a The Wrap přinesly informaci, že Sabbaca by měl s největší pravděpodobností ztvárnit Marwan Kenzari, jehož si možná pamatujete z Aladina nebo z netflixovky Old Guard: Nesmrtelní. Prý zbývá jen dopilovat kontrakt a Kenzari se oficiálně přidá k hereckému ansámblu. V tuhle chvíli má Black Adam stanovené datum premiéry na 22. prosince 2021, ovšem to se může vlivem koronavirové pandemie vcelku jednoduše změnit.

Black Adam je v komiksech vykreslovaný buď jako úhlavní nepřítel Shazama nebo jako samostatný antihrdina, který je dohnaný k extrémním činům po tom, co jeho rodina ve Starém Egyptě hodně trpěla v otroctví. Jeho síly pocházejí od egyptských božstev a jsou srovnatelné s Shazamovými – má nadlidskou sílu, je prakticky nezranitelný, létá atd. Na režijní sesli usedne Jaume Collet-Serra.

Zdroj: THR, The Wrap, The Illuminerdi

Foto: Warner Bros. / DC films

Galerie: 2

Black Adam: The Rock našel záporáka pro svou chystanou komiksovku | Fandíme filmu Black Adam: The Rock našel záporáka pro svou chystanou komiksovku | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest