Agatha: House of Harkness – Čarodějnou sérii připraví scenáristé WandaVision

Agatha: House of Harkness – Čarodějnou sérii připraví scenáristé WandaVision | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit další 2 obrázky
Kdy dorazí nová Marvel série s Kathryn Hahn v hlavní roli.

Jednou z průlomových postav série WandaVision byla Agatha Harkness, několik set let stará čarodějka, která byla pod vlivem temné knihy Darkhold a manipulovala Wandou Maximoff ve snaze získat její moc. Diváci si postavu oblíbili především díky výraznému komediálnímu výkonu Kathryn Hahn, jež postavu ztvárnila. V závěru série bylo jasně dáno, že se v budoucnu může vrátit a loni v říjnu bylo odhaleno, že s ní chystá její samostatnou sérii - Agatha: House of Harkness.

O té jsme donedávna mnoho nevěděli, snad jen, že v hlavní roli se vrátí Hahn, a že hlavní scenáristkou bude Jac Schaeffer, spoluautorka WandaVision. Teď se ukázalo, že Jac dává dohromady slušnou část týmu, který s ní na předchozí sérii spolupracoval. Konkrétně se přidávají scenáristé Peter Cameron, Cameron Squires a Laura Donney. Pro Petera to bude už třetí marvelovská zkušenost – podílel se také na Moon Knightovi.

Informace se k nám dostává přímo z Writers Guilf of America, tedy z organizace, jež zastupuje hollywoodské scenáristy. Ta zároveň dodává, že chystaná série má být komediální a připravuje se pro televizní sezonu 2023-2024. V minulosti se objevila zvěst, podle které by se mělo začít točit letos na podzim. Pokud by tomu tak opravdu bylo, pak je skutečně možné, že novinku uvidíme koncem roku 2023 nebo začátkem roku 2024.

Foto je ilustrační, Agatha Harkness ve WandaVision

Zdroje: WGA I, II, III, The Cosmic Circus

Galerie: 3

Agatha: House of Harkness – Čarodějnou sérii připraví scenáristé WandaVision | Fandíme filmu Agatha: House of Harkness – Čarodějnou sérii připraví scenáristé WandaVision | Fandíme filmu Agatha: House of Harkness – Čarodějnou sérii připraví scenáristé WandaVision | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest