Agatha Harkness z WandaVision dostane vlastní sérii

Agatha Harkness z WandaVision dostane vlastní sérii | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit další 4 obrázky
Autorka WandaVision znovu spolupracuje s Marvelem na dalším příběhu.

Tak tohle je pro spoustu diváků asi překvapení. Další marvelovská postava, která dostane vlastní minisérii, bude Agatha Harkness! Postavu v podání Kathryn Hahn jsme poprvé potkali v sérii WandaVision. V té se představila jako vlezlá sousedka, která je se skleničkou v ruce připravená do každé situace vnést notný kus vzruchu. Posléze se ukázalo, že jde o mocnou čarodějku, která se pokouší manipulovat Wandou Maximoff (Elizabeth Olsen), aby získala moc. V minulosti Agatha jako čarodějka trpěla a nenávist namířenou vůči ní obrátila vzápětí ven a začala prahnout po maximální možné moci, aby se už nikdy nemusela cítit bezbranně nebo nemusela podléhat vůli někoho jiného.

Wanda nakonec její intriky prohlédla, dokázala ji v přímém souboji porazit a následně ji očarovala, aby si skutečně začala o sobě myslet, že je jen neškodná tetka ze sousedství. Marvelovští tvůrci už od skončení WandaVision otevřeně hovořili o tom, že čarodějku nevidíme naposledy. Dosud se ale mohlo zdát jako pravděpodobnější, že se vrátí jako vedlejší postava v příběhu někoho jiného. Oznámení její vlastní série tak přichází docela jako šok.

Magazín Variety potvrdil, že v hlavní roli se vrátí Kathryn Hahn. Série je popisovaná jako „černá komedie“, ale detaily o zápletce neznáme. Hlavní scenáristkou bude Jac Schaeffer, jež napsala také WandaVision. Projekt je ve stádiu schvalování. Uvidíme, zda se z Agathy stane milovaný ničema, jako třeba z Lokiho, nebo jak tvůrci s postavou naloží, pokud skutečně projekt dostane nakonec zelenou.

Foto: Marvel

Zdroj: Variety

Galerie: 5

Agatha Harkness z WandaVision dostane vlastní sérii | Fandíme filmu Agatha Harkness z WandaVision dostane vlastní sérii | Fandíme filmu Agatha Harkness z WandaVision dostane vlastní sérii | Fandíme filmu Agatha Harkness z WandaVision dostane vlastní sérii | Fandíme filmu Agatha Harkness z WandaVision dostane vlastní sérii | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest