Doctor Strange 2: Hvězda bondovek odmítla překvapivé cameo

Doctor Strange 2: Hvězda bondovek odmítla překvapivé cameo | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 4 obrázky
Zdánlivě perfektní casting jedné z postav nebyl pro tvůrce nejnovější marvelovky volbou číslo jedna.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness už je v kinech téměř čtyři týdny a lze tak předpokládat, že valná většina z vás již film viděla a můžeme mluvit otevřeně o spoilerech. Nejnovější marvelovka měla vysoká očekávání mimo jiné i kvůli spoustě cameí, která nám byla naznačována v trailerech nebo skrze vševědoucí zákulisní informátory. Ve výsledku však počet čestných roliček nebyl tak žhavý.

Tím největším překvapením tak bylo složení skupiny Iluminati, ve které se mimo jiné objevil také John Krasinski jako nejchytřejší muž na planetě Reed Richards alias Mr. Fantastic. Herec je už roky favoritem fanoušků na tuto roli, spolu s jeho manželkou a herečkou Emily Blunt jsou perfektním fanouškovským castingem do role Reeda Richardse a Sue Storm. Krasinski však údajně nebyl první volbou do tohoto překvapivého camea.

Tou úplně první volbou byl totiž Daniel Craig, představitel zatím posledního Jamese Bonda. Tuto informaci odhalil reportér renomovaného serveru Deadline Justin Kroll, který k ní dodal, že Craig bohužel tuto nabídku odmítl kvůli pandemii Covid-19. Hvězda několika bondovek žijící v Londýně údajně nechtěla riskovat nákazu kvůli velmi krátkému natáčení, a tak se rozhodla vycouvat. Roli tak nakonec dostal Krasinski, a osobně mohu říct, že z toho jak situace nakonec dopadla, nebyl snad žádný fanoušek marvelovek nešťastný. Některé spekulace nicméně naznačují, že Craig měl spíše ztvárnit Baldera, nevlastního bratra Thora, ovšem k těmto informacím se nikdo důvěryhodný nevyjádřil. Dřívější únik scénáře však o účasti Baldera hovořil, a tak není nic vyloučené.

Tak jako tak, aktuálně se hojně spekuluje, zda Krasinski u role zůstane i pro připravovaný film s Fantastickou čtyřkou. Ať už to dopadne jakkoliv, Multiverse of Madness nám prozradil, že kostým se symbolem F4 na hrudi mu rozhodně sedí.

Foto: Marvel

Zdroj: Justin Kroll / Twitter

Galerie: 5

Doctor Strange 2: Hvězda bondovek odmítla překvapivé cameo | Fandíme filmu Doctor Strange 2: Hvězda bondovek odmítla překvapivé cameo | Fandíme filmu Doctor Strange 2: Hvězda bondovek odmítla překvapivé cameo | Fandíme filmu Doctor Strange 2: Hvězda bondovek odmítla překvapivé cameo | Fandíme filmu Doctor Strange 2: Hvězda bondovek odmítla překvapivé cameo | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest