Doctor Strange: Benedict Cumberbatch se stal kotvou celého světa Marvelu

Doctor Strange: Benedict Cumberbatch se stal kotvou celého světa Marvelu | Fandíme filmu
Marvel Studios
Benedict Cumberbatch se dočkal vlastní hvězdy na Chodníku slávy. Roli Strange sám chtěl.

Benedict Cumberbatch má ve svých 45 letech jistotu, že se zapíše do dějin Hollywoodu jako jedna z hereckých osobností, na které se ještě dlouho nezapomene. Na kontě má už dvě oscarové nominace (Kód Enigmy, Síla psa), dlouho vynikal v divadle a na obrazovce i na plátně ztvárnil řadu ikonických rolí, jako jsou Sherlock, drak Šmak z Hobita, Khan ze Star Treku nebo Doctor Strange u Marvelu.

Za svou dosavadní kariéru byl Cumberbatch čerstvě oceněný hvězdou na Hollywoodském chodníku slávy. Při slavnostním umístění hvězdy byl krom samotného Benedicta přítomen kupříkladu také jeho marvelovský šéf Kevin Feige, jako jeden z těch, kteří mu přišli blahopřát. V rámci chvály hercovy dosavadní kariéry Feige uvedl, že když se s ním Marvel poprvé sešel, tak herci vůbec dopředu neřekl, o jaké roli se chce bavit, označoval schůzku jako obecnou. A než stačili manažeři Marvelu odhalit, že mají o Benedicta zájem ve spojitosti s postavou Doctora Strange, byl to sám Cumberbatch, kdo se na roli jmenovitě zeptal. Benedict podle Feigeho dopředu věděl, jaký má postava velký potenciál. Následně se tak dle Kevina z Cumberbatche stala „kotva Marvel Cinematic Universe“ a jediný herec, který je schopen nás provést šílenstvím Mnohovesmíru.

Snad je Kevin pouze zdvořilý, chválí spolupracovníka a promuje nejbližší marvelovku. Ale také nám možná naznačuje, že teď, po odchodu Tonyho Starka a Captaina Ameriky je právě Doctor Strange klíčovou osobností, kolem které se budou točit budoucí příběhy. Z hlediska star power to jistě platí a v časech multiverza nelze pochybovat o tom, že Strange bude klíčový. Zvlášť pokud se paralelními světy budeme prodírat i nadále, nejen v blížícím se snímku Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství.

Foto: Marvel

Zdroj: Variety

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest