Rychle a zběsile 10: Herecká legenda si zahraje důležitou členku rodiny

Rychle a zběsile 10: Herecká legenda si zahraje důležitou členku rodiny | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 3 obrázky
Návrat další postavy je definitivně potvrzený a jsou tu nejnovější zákulisní fotky.

Nedávno jsme se dozvěděli, že obsazení Rychle a zběsile 10 (Fast X) doplnil Scott Eastwood, jenž se vrací jako „Malý pan Nikdo“. Teď je tu posila zbrusu nová a zatraceně blyštivá. Babičku Dominica Toretta si zahraje Rita Moreno. Její účast potvrdil server Deadline i sám Torettův představitel Vin Diesel. Moreno proslavila role Anity ve West Side Story, patří mezi nevelkou skupinu umělců, kteří získali ceny Emmy, Grammy, Oscar i Tony.

Dočkali jsme se také definitivní potvrzení toho, že se jako Han vrací Sung Kang. Dosud to bylo uváděno jako poznámka pod čarou v článcích na jiné téma. Jinak ale jakékoliv konkrétní zprávy o Kangovi chyběly. Teď s ním Vin Diesel nasdílel několik obrázků ze zákulisí, takže o Hanově návratu nemůže být pochyb. V závěru předchozího filmu se Han setkal s Deckardem Shawem (Jason Statham), nicméně uvidíme, zda tohle setkání bude v desítce nějak rozvinuté – Stathamův návrat zatím ani náznakem zmíněný nebyl.

Podobně, jako byl dříve se snímkem „na půl pusy“ spojovaný Kang, objevují se v hollywoodských článcích o Rychle a zběsile 10 nějakou dobu také drobné poznámky o účasti Michaela Rookera a Cardi B. Ti oba měli v předchozím dílu série drobné roličky a teď se tedy zdá, že by se oba měli opět vrátit. Na závěr ještě koukněte na několik obrázků ze zákulisí, které sdílel Diesel:

V Rychle a zběsile 10 mají vystupovat Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludarcis, Sung Kang, Charlize Theron, Daniela Melchior, Brie Larson, Jason Momoa, Scott Eastwood a Alan Ritchson. Režíruje Louis Leterrier. Datum premiéry je momentálně ohlášené na 18. května 2023.

Foto je ilustrační, Rychle a zběsile

Zdroje: Deadline, Vin Diesel

Galerie: 4

Rychle a zběsile 10: Herecká legenda si zahraje důležitou členku rodiny | Fandíme filmu Rychle a zběsile 10: Herecká legenda si zahraje důležitou členku rodiny | Fandíme filmu Rychle a zběsile 10: Herecká legenda si zahraje důležitou členku rodiny | Fandíme filmu Rychle a zběsile 10: Herecká legenda si zahraje důležitou členku rodiny | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest