Silver Sable: Léta odkládaná hrdinka se opět hlásí o slovo

Silver Sable: Léta odkládaná hrdinka se opět hlásí o slovo | Fandíme filmu
Marvel Comics
Zobrazit další 3 obrázky
Přijde studio Sony po mizerném Morbiovi s nečekanou kombinací postav? A kdy a kde se budou točit nejbližší komiksovky.

Když se studio Sony rozhodlo, že zapůjčí Spider-Mana Marvelu a samo bude vyrábět pouze filmy o Spider-Manových oponentech, prakticky okamžitě se začal chystat Venom. Jen chvíli po jeho oznámení jsme se dozvěděli také o přípravách snímku Silver & Black. V tom měly společně vystupovat dvě spidermanovské antihrdinky – Silver Sable a Black Cat. O projektu jsme slýchali asi rok, a pak byl zrušený. Aniž bychom se někdy přesně dozvěděli, co se stalo. Proslýchalo se, že by mohla vzniknout minisérie, nebo filmy o každé postavě zvlášť, ale z toho nikdy nic nebylo. Až teď se zase začíná mluvit o Silver Sable.

Zatím jsme se nedočkali žádného oficiálního oznámení, tiskové zprávy nebo alespoň reportu od velkých hollywoodských zpravodajů. Nejprve se ale objevily nějaké nekonkrétní drby o tom, že by se postava mohla ukázat, a následně ji zmínil také známý paparazzi Atlanta Filming. Ten možná nemá o jednotlivých projektech nějaké hluboké znalosti, nicméně velice přesně ví, co a kdy se točí, díky čemuž může následně pořizovat zákulisní fotografie.

A právě Atlanta Filming ve svém nedávném příspěvku uvedl, že „Madame Web a Silver Sable se začnou natáčet později v Bostonu“. Z příspěvku není tak docela jasné, zda by mělo jít o dva samostatné filmy a nebo o jeden společný. Možná by dávalo větší smysl, pokud by platila druhá varianta. Kdyby se mělo blížit natáčení samostatného filmu se Silver Sable, tak už bychom touhle dobou téměř určitě slyšeli něco o režisérovi či scenáristech.

U snímku o Madame Web už tyhle informace máme. Když jsme o filmu s Madame Web psali v únoru, tak hollywoodské zpravodaje tajuplně hovořily o tom, že by se projekt mohl „vyvinout v něco jiného“ a nedávno byla do blíže nespecifikované role obsazena Sydney Sweeney. Teoreticky by tedy mohla hrát právě Silver Sable. Natáčení snímku se pomalu blíží, tak snad se brzy dozvíme víc.

Atlanta Filming dále ve svém příspěvku doplnil, že natáčení Strážců Galaxie 3 se blíží ke konci následně v americké Atlantě jdou před kamery marvelovka Echo a DC komiksovka Blue Beetle. Pak by měla přijít na řadu marvelovka Ironheart, jež má krom Atlanty točit také v Chicagu. Po ní má prý Marvel na programu natáčení Bladea, jež má krom Atlanty točit také v New Orleans. Což by snímku mohlo dodat patřičně nadpřirozenou příchuť, protože město je s okultismem dost spjaté. Paparazzi dále zmiňuje, že Marvel už má údajně ve Vancouveru rezervovaný termín pro natáčení Deadpoola 3, naopak ale zatím neslyšel nic o tom, že by se jakkoliv blížilo natáčení Captaina Ameriky 4.

Silver Sable je nájemná zabijačka bez nadpřirozených schopností, která ovládá zbraně i bojová umění. V komiksech začínala jako lovkyně válečných zločinců. Figurovala jako kladná i záporná postava.

Foto je ilustrační - komiksová předloha

Zdroj: Atlanta Filming I, II, III

Galerie: 4

Silver Sable: Léta odkládaná hrdinka se opět hlásí o slovo | Fandíme filmu Silver Sable: Léta odkládaná hrdinka se opět hlásí o slovo | Fandíme filmu Silver Sable: Léta odkládaná hrdinka se opět hlásí o slovo | Fandíme filmu Silver Sable: Léta odkládaná hrdinka se opět hlásí o slovo | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest