Need For Speed: První teaser přímo z natáčení

Need For Speed: První teaser přímo z natáčení | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Traileru na film se asi hned tak nedočkáme, avšak režisér a štáb posílají fanouškům adrenalinovou ochutnávku přímo z placu.

Naposledy se nám z natáčení závodnického filmu Need for Speed objevil zástup obrázků, což bylo poměrně fajn a my se tak mohli pokochat luxusními auty, která se budou prohánět po filmových silnicích. Aktuálně pro vás máme už i obrázky pohyblivé a to v podobě videa z natáčení, jež skýtá pohled na působivé snímání adrenalinových závodů drahých supersportů, kde jistě nebude nouze také o efektní bouračky. Vedle záběrů vozů lze v přiložené featurettě zahlédnout hlavního hrdinu v podání Aarona Paula, krátce jeho protivníka Dominica Coopera a režiséra Scotta Waugha, který slibuje, že nás čeká opravdu věrohodně navozený pocit, jako by se auta řítila neskutečnou rychlostí. Pro fanoušky hry a rychlých aut povinnost vidět. Doufejme, že první trailer přifrčí co nevidět.

Filmové studio se spojilo s automobilkou Ford, která pro film poskytla na zakázku vyrobený model Mustanga, jenž bude řídit hlavní hrdina, a který bude sloužit jako součást mytologie filmu. Společně s Mustangem na vás v galerii čeká ještě model F-450, přezdívaný The Beast, jenž je konstruovaný, jako speciální kamerový vůz, který umožní zachytit intenzivní akční sekvence.

Připomínáme, že děj je zaměřen na pouličního závodníka Tobeyho (Paul), jenž se dá do spolku s bohatým a arogantním byznysmenem Dinem (Cooper), který ho však podrazí a hodí na něj vraždu jeho nejlepšího přítele. Když Tobey vyleze z vězení, hodlá si to s Dinem vyřídit a to přímo v silničním závodě, který startuje v New Yorku a finišuje v prosluněném Los Angeles. Proradný Dino však Tobeyho plány prokoukne a vypsáním tučné odměny na jeho hlavu na něj poštve všechny ostatní závodníky, kteří se ho pokusí vytlačit ze silnice.

Ve vedlejších rolích se představí Michael Keaton, Imogen Poots (28 týdnů poté) nebo Kid Cudi. České premiéry filmu na motivy oblíbené herní série Need for Speed bychom se měli dočkat 13. března 2014.

Need For Speed: Oficiální video z natáčení

 

Zdroje: Collider, Fox News, Geek Tyrant

Galerie: 2

Need For Speed: První teaser přímo z natáčení | Fandíme filmu Need For Speed: První teaser přímo z natáčení | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest