Need For Speed: Michael Keaton pořádá ilegální závody

Need For Speed: Michael Keaton pořádá ilegální závody | Fandíme filmu
Obsazení se rozrůstá a známe další podrobnosti o ději.

Michael Keaton je sice první Batman, kterého si většina z mých vrstevníků pamatuje, ale pro dnešní generaci už je to v podstatě okrajový herec. Teď by na sebe mohl opět trošku upozornit, protože se začátkem roku objeví hned ve dvou blockbusterech. Už delší dobu víme, že si zahraje v novém Robocopovi, teď přijal roli i ve videoherní adaptaci Need For Speed. Keaton si zahraje „uzavřeného a excentrického“ pořadatele nelegálních závodů super sporťáků, ke kterému zve závodníky z celého světa. Spolu s oznámením o Keatonově obsazení jsme dostali také podrobnější synopsi:

Aaron Paul (Breaking Bad) si ve filmu zahraje pouličního závodníka Tobeyho, který uzavře partnerství s bohatým a arogantním byznysmenem (Dominic Cooper) Dinem. Ten Tobeyho podrazí a ušije na něj falešné obvinění z vraždy jeho nejlepšího přítele. Toho by si podle posledních zpráv měl zahrát rapper Kid Cudi, který by se mohl podílet také na soundtracku. Když se Tobey dostane z vězení, myslí jenom na pomstu, kterou by mu měla umožnit účast v Keatonově tajném závodě z New Yorku do Los Angeles. Dino ale odhalí jeho plány, vypíše na jeho hlavu velkou odměnu a poštve tak na něj hromadu ilegálních závodníků ve vytuněných autech.

Kromě Cudiho by se ve vedlejších rolích měli objevit ještě Ramon Rodriguez (Battle Los Angeles), Rami Malek (Twilight Sága: Rozbřesk, The Master), Dakota Johnson (21 Jump Street) a Harrison Gilbertson.

Zdroje: THR, Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest