Transformers 4: Vrátí se Megan Fox?

Transformers 4: Vrátí se Megan Fox? | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
A uvidíme ve filmu Optima a Bumblebeeho také v podobě, jakou měli v první trilogii?

Když jsme vás před několika dny zavalili novými fotkamiTransfomrers 4, objevilo se mezi oficiálními obrázky také 2013 Lamborghini Aventador LP 700-4 Coupe. Když se auto objevilo také na oficiálním Instagramu Paramountu, s následujícími hashtagy: #Transformers, #MichaelBay a #MeganFox! Na Bayově oficiálním diskusním fóru si toho všiml jeden pozorný fanoušek, kterému jeden z moderátorů odpověděl, že „někdo bude mít průšvih“, a že tohle „bude dlouhý týden“. Následně fotka z Instagramu úplně zmizela (prohlédnout si ji můžete dole v galerii). Co si myslíte, že za celou situací vězí? Udělal někdo z administrátorů webu chybu? Jedná se o strategii, jak Transformers protlačit na novinkové servery? Anebo se Megan Fox skutečně vrátí? Herečka se sice při natáčení Transfomers 2 rozhádala s režisérem Bayem, ale po čase se usmířili a teď spolu spolupracují na Želvách Ninja.

Dole v galerii pro vás máme 2013 Lamborghini Aventador LP 700-4 Coupe na fotkách z natáčení, kde se sporťák proháněl společně se zrezlou verzí starého Optima Primea. Na internetu s objevily také fotky převáženého Optima a Bumblebee z původní trilogie, avšak záhy vyšlo najevo, že obě auta nemají s filmem nic společného a byla převážena na slavnostní otevření Transformers: The Ride 3D v zábavním parku společnosti Universal.

Zdroje: Patrik Rice, Yumboyac, James HuesTWF 2005

Galerie: 5

Transformers 4: Vrátí se Megan Fox? | Fandíme filmu Transformers 4: Vrátí se Megan Fox? | Fandíme filmu Transformers 4: Vrátí se Megan Fox? | Fandíme filmu Transformers 4: Vrátí se Megan Fox? | Fandíme filmu Transformers 4: Vrátí se Megan Fox? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest