Transformers 4: Galvatron a Dinoboti na scénu

Transformers 4: Galvatron a Dinoboti na scénu | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 20 obrázků
Navíc fotky dalších aut, podrobnosti o natáčení v Číně, další herci, nová kamera.

Následující text je plný nepotvrzených zvěstí, ale také potenciálních spoilerů.

V posledních dnech jsme viděli ze čtvrtých Transformers celou řadu fotek, přes které se nám však podařilo přehlédnout jednu hodně zajímavou zprávu. Sever Joblo tvrdí, že se ve filmu objeví Galvatron a Dinoboti! Server konkrétně tvrdí, že se ve filmu objeví Lockdown, robotický lovec odměn, který to hraje na obě strany a jde mu především o soustavné vylepšování vlastního těla. Ve filmu by měl mít loď plnou vyřazených robotů, mezi kterými budou také Dinoboti. A když je Optimus Prime Lockdownem zajat, Dinoboty oživí a společně uprchnou. Následně bychom se měli dočkat bitvy v Hongkongu, do které Optimus přijede na Grimlockovi a Bumblebee na Swoopovi! Hlavním záporákem by pak měl být Galvatron, což je v podstatě znovuzrozený Megatron.

Informace serveru Joblo samozřejmě není nikterak oficiálně potvrzená, avšak pozor! Server dále uvedl, že z autobotů se vrátí Optimus a Bumblebee, které doplní Hound a Drift – bývalý Decepticon, jenž chce mezi Autoboty získat zpátky svou čest. A právě tito čtyři byli o týden oficiálně potvrzeni prostřednictvím oficiálních fotografií. A že se část děje bude odehrávat v Číně už také víme. Je tedy klidně možné, že alespoň kus pravdy na zprávě Jobla bude.

Co se dalších aut týče, nově se objevila oficiální fotka 2013 Lamborghini Aventador LP 700-4 Coupe, u kterého není jasné, zda se jedná o Autobota nebo Decepticona. Dále v galerii můžete vidět fotky již zveřejněných vozidel, včetně parádního wallpaperu, na kterém jeden fanoušek poskládal všechny Autoboty do jednoho obrázku. Na rozmazané fotce s naloženým náklaďákem vidíme vůz (nebo vozy) Rally Fighter (obrázek níže), u kterých není jasné, zda půjde o Transformers nebo o obyčejné automobily, používané například vládními agenty. Potom v galerii ještě můžete vidět něco, co vypadá jako zrezlá variace na Optimovu vůbec nejstarší podobu. Galerii pak doplňují fotky z farmy, kde by se měla natáčet blíže nespecifikovaná automobilová honička.

 

Obsazení

Co se obsazení týče, nejnověji se přidal T.J. Miler, kterého můžete znát třeba z Cloverfieldu. Zahraje si nejlepšího kamaráda postavy Marka Wahlberga a oba dva by měli hrát automechaniky – nejspíš automechaniky závodních aut. Nově také víme, že by se Wahlbergův hrdina měl jmenovat Flynn Vincent. V části filmu, která se bude odehrávat v Číně si zahraje Bingbing Li, již jsme viděli jako Adu Wong v posledním Resident Evilu. Kdo si nakonec ve filmu nezahraje, je Glenn Morshower, jenž si měl zopakovat roli generála Morshowera. Tomu účast nevyšla kvůli jiným povinnostem a fanoušci tak spolu s jeho postavou přicházejí o přímou spojnici s původní trilogií.

 

Natáčení v Číně

Po zmínce o Bingbing Li se ještě na chvíli vrátíme do Číny. Už delší dobu je potvrzené, že se tam bude část filmu natáčet, a že si nějaké „větší“ role ve filmu zahrají čtyři čínští herci – dva profesionálové (jedním z nich je Li) a dva neherci vybraní prostřednictvím televizní reality show. Doposud se ale uvádělo, že podobně jako u Iron Mana 3 vznikne pro Čínu speciální sestřih. Teď ale zaznělo něco úplně jiného. Marc Ganis, prezident Jiaflix Enterprises, společnosti, která se na čínské části filmu podílí, tvrdí, že ve filmu se bude odehrávat značná část filmu, Čína bude důležitá tematicky a rozhodně vznikne pouze jeden jediný sestřih, pro celosvětový trh. Hollywood už se tedy asi z Iron Mana poučil – tam se podřadná stopáž, natočená speciálně pro Číňany, setkala s drtivou kritikou. Jak dlouhá část v Číně nakonec bude, lze jen těžko soudit. Dosavadní tři filmy se vždy natáčely zhruba čtyři měsíce, a také ten čtvrtý by se měl na území Spojených států točit tři až čtyři měsíce. Na natáčení v Číně tedy moc času nezbývá, avšak je pravdou, že část scén z Hong Kongu bude natočena v Michiganu.

 

Nová kamera

Poslední dnešní novinka je technologická. Už před časem jsme se dozvěděli, že Michael Bay k natáčení použije zbrusu nové digitální IMAX kamery, na které zaznamená ty nejvděčnější části filmu. Dalším šikovným pomocníkem pro něj budou kamery Novo Camera, které se vejdou do dlaně, avšak dovedou pořídit záznam v kvalitě dostatečné pro celovečerní blockbuster. Filmařům se tak naskýtá možnost vrazit kameru do dosud netušených skulin a kroutit s ní v dosud neviděných úhlech – tak snad Bay nebude příliš vyvádět. Prototyp kamery používal už David Ayer při natáčení thrilleru Ten a teď jsou k dispozici také na place videoherní adaptace Need For Speed.

Zdroje: Michael Bay, TWF 2005, Transformers Live, Examiner, Shoot For The Edit, THR, Radiant Images, Joblo, China View TV, Xianhuanet, Rezzieboi, mar10stm, Killersquirell, donnieboy_09, Instagramjerk

Galerie: 21

Transformers 4: Galvatron a Dinoboti na scénu | Fandíme filmu Transformers 4: Galvatron a Dinoboti na scénu | Fandíme filmu Transformers 4: Galvatron a Dinoboti na scénu | Fandíme filmu Transformers 4: Galvatron a Dinoboti na scénu | Fandíme filmu Transformers 4: Galvatron a Dinoboti na scénu | Fandíme filmu Transformers 4: Galvatron a Dinoboti na scénu | Fandíme filmu Transformers 4: Galvatron a Dinoboti na scénu | Fandíme filmu Transformers 4: Galvatron a Dinoboti na scénu | Fandíme filmu Transformers 4: Galvatron a Dinoboti na scénu | Fandíme filmu Transformers 4: Galvatron a Dinoboti na scénu | Fandíme filmu Transformers 4: Galvatron a Dinoboti na scénu | Fandíme filmu Transformers 4: Galvatron a Dinoboti na scénu | Fandíme filmu Transformers 4: Galvatron a Dinoboti na scénu | Fandíme filmu Transformers 4: Galvatron a Dinoboti na scénu | Fandíme filmu Transformers 4: Galvatron a Dinoboti na scénu | Fandíme filmu Transformers 4: Galvatron a Dinoboti na scénu | Fandíme filmu Transformers 4: Galvatron a Dinoboti na scénu | Fandíme filmu Transformers 4: Galvatron a Dinoboti na scénu | Fandíme filmu Transformers 4: Galvatron a Dinoboti na scénu | Fandíme filmu Transformers 4: Galvatron a Dinoboti na scénu | Fandíme filmu Transformers 4: Galvatron a Dinoboti na scénu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest