Transformers 4: První pohled na autobotí rychlé káry!

Transformers 4: První pohled na autobotí rychlé káry! | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 9 obrázků
Michael Bay nám dal poprvé nahlédnout do autoparku čtvrtých Transformers. Jaká žihadla budou ožívat? AKTUALIZOVÁNO o foto dalšího vozu.

AKTUALIZACE 3: Doplněn nejnovější obrázek z Bayova autoparku. Tentokrát jde o vozítko, které se změní v Hounda, autobotího průzkumníka první generace. Dříve se objevoval například v podobě terénního vozidla Jeep Wrangler, leč tentokrát tomu tak nebude.

AKTUALIZACE 2: V galerii najdete už i fotku celé autobotí jízdy.

AKTUALIZACE: Server Joblo čerstvě vypátral, že Corvetta se bude měnit na robota zvaného Slingshot a Bugatti ponese jméno Drift. Není jasné, zda si oba Transformeři budou brát od svých komiksových předobrazů cokoliv dalšího kromě jména (zarazí už jen to, že Slingshot je původně Aerialbot – nemění se do podoby auta, ale stíhačky), avšak pro zajímavost jsme vám do galerie přidali obrázky obou borců. Že by Optimovi přibyla šermířská konkurence?

Ačkoliv Transformers 4 jsou ještě na míle daleko, určitě nás potěší každá nová informace či fotografie. Momentálně Bay natáčí v Monument Valley na Colorádské náhorní plošině, leč nikoho z hlavního tria Mark Wahlberg - Nicola Peltz - Jack Reynor na fotkách neuvidíte. Spokojit se musíte s dvojicí sportovních vozů, z nichž se na plátně kin vyklubou Transformeři. Nicméně herci v celé sérii vždy hráli až druhé housle, neboť diváky přece jenom nejvíce přitahovala masivní akce a souboje obřích kovových gigantů. A jaké vozy budou jejich předobrazem tentokrát?

Dnes tu máme dvě foto-představovačky, přičemž se dalo čekat, že megaloman Bay nebude příliš šetřit. V prvním případě jde o Bugatti Grand Sport Vitesse, osmilitrový šestnáctiválec o výkonu 883 kW (1200 koní). V koho se bude tenhle nadupaný drobeček přeměňovat? To v tuto chvíli netušíme. A pak vidíme Chevrolet C7 Corvette Stingray, založený na modelu pro rok 2014. Nejde o úplnou novinku, protože starší verzi jsme mohli zahlédnout už v Transformers 2: Pomsta poražených i Transformers 3: Dark ot the Moon, kdy se jednalo o autobota s označením Sideswipe.

Očekávaná akční sci-fi si odbude českou premiéru 26. června 2014. Uniklá (a zřejmě mírně nepřesná) synopse je tradičně velmi obecná. Zatímco se lidstvo sbírá po následcích Transformers 3, Autoboti a Decepticoni téměř vymizeli z povrchu zemského. Nicméně skupina vynalézavých a mocných obchodníků a vědců se pokouší z předchozích vpádů Transformerů poučit a posunout možnosti lidské technologie daleko za hranici toho, co ještě dokážou mít pod kontrolou. Mezitím k Zemi zamíří prastará a mocná transformeří hrozba. Začíná epické dobrodružství a bitva mezi dobrem a zlem, mezi svobodou a zotročením.

Kdo z vás, milí čtenáři, má v garáži podobnou hračku? ;-)

Zdroje: Michael Bay Flickr, Joblo, DigitalSpy, Yahoo!

Galerie: 10

Transformers 4: První pohled na autobotí rychlé káry! | Fandíme filmu Transformers 4: První pohled na autobotí rychlé káry! | Fandíme filmu Transformers 4: První pohled na autobotí rychlé káry! | Fandíme filmu Transformers 4: První pohled na autobotí rychlé káry! | Fandíme filmu Transformers 4: První pohled na autobotí rychlé káry! | Fandíme filmu Transformers 4: První pohled na autobotí rychlé káry! | Fandíme filmu Transformers 4: První pohled na autobotí rychlé káry! | Fandíme filmu Transformers 4: První pohled na autobotí rychlé káry! | Fandíme filmu Transformers 4: První pohled na autobotí rychlé káry! | Fandíme filmu Transformers 4: První pohled na autobotí rychlé káry! | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest