Hobit: Kdy uvidíme trailer na Šmakovu dračí poušť

Hobit: Kdy uvidíme trailer na Šmakovu dračí poušť | Fandíme filmu
Peter Jackson se pustil do posledních dotáček ze Středozemě. A elfka Tauriell bude mít asi větší roli než jsme tušili.

Fanoušci Jacksonových výletů do Středozemě se už určitě nemohou dočkat prvního traileru na Šmakovu dračí poušť a teď se zdá že už víme, kdy jej uvidíme. Do kin by se měla upoutávka podívat spolu s Mužem z oceli, avšak na internetu ji podle serveru Emileeid dostaneme už 12. června! A údajně nepůjde o žádný teaser, ale dvou a půlminutový plnohodnotný trailer pro kina. Doposud jsme z druhé části trilogie mohli vidět pouze klip s Gandalfem a Radagastem. Najdete ho třeba tady.  

Dále jsme se dozvěděli, že se Jacksonův tým konečně opět sejde kvůli dlouho plánovaným dotáčkám. Natáčení se opět rozběhlo 20 května. a podle předchozích zpráv by mělo trvat zhruba 10 týdnů. Dokud měl mít Hobit pouze dvě části, měla se v dotáčkách filmovat především Bitva pěti armád, teď se dá předpokládat, že Jackson bude točit i nějaké další scény, které dále natáhnou již pořízenou stopáž. Sám Jackson prozradil, že se těší na natáčení několika „silných“ scén a připomenul, že se jedná dost možná o vůbec poslední natáčení ve Středozemi, kterého se zúčastní. Režisér také slíbil, že bychom v nejbližší době měli dostat první videoblog k druhému dílu.

Poslední dnešní hobití novinka se týká Evangeline Lilly, která si ve filmech zahraje elfku Tauriel, jež nebyla součástí Tolkienova příběhu. Původně jsme se mohli domnívat, že její role gardistky bude jen takový štěk, avšak z jejího vyjádření se zdá, že Peter Jackson a spol. celkem rozepsali. Tauriel je hlavou elfí gardy v Temném hvozdu a patří mezi tzv. lesní elfy, což ji na společenském žebříku řadí daleko níž než třeba Elronda nebo Galadriel. Kromě toho, že bude vykreslena jako zdatná válečnice se podle všeho můžeme těšit také na její romantický příběh, který se pravděpodobně bude točit kolem Legolase (Orlando Blom), se kterým Tauriel vyrůstala od dětství. Dole v galerii najdete její fotku.  

Zdroje: EW, Emileeid, Peter Jackson Facebook

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest